![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 |
![]() Bu Bir Kaybın Vesikası, Bir Daha Girmez Gösterime Geçmiş... -Benden geçemeyen di’li zamanlarıma ve O’ndan geçemediğime- Geçmişi getirip geleceğimle takas edemiyorum. Gidişinin mürekkebine batırıp diviti ![]() Arkamı dönüp gitmek için tufan gerekliydi. Oysa nicedir yaprak bile kımıldamıyor ruhumda. Veda ederken ![]() ![]() ![]() Sensizliğe aşina olmuş rutubetli gözlerime yokluğunun karasından sürme çektim. Onun sebebi olsa gerek bu hayatımın zindan masalı. Ben senin avuçlarına göz kuşağı yaşlarımı bıraktım. Bak ![]() Ben aşkı satılığa çıkardım ![]() Ben ölümü kalıplara sığdırdım sevgili… Hayatıma bir el işaretiyle aşkı ısmarladım. Şekersiz ve demli geldi. Ben çayı içtiğim gibi istemedim ki sevgiyi. Damağımdaki burukluk yüzüme yansıyor artık. Kararsız ve kederliydi vesikam. Kaşlarıma çatıyorum hırsımla. Üstümü başımı yırtıyorum umarsızca. Görmüyor kimse beni. Çeviriyorum yollarından insanları ![]() Güller büyütüyorum içimin arka bahçesinde. Alın terimle suluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Süt dişlerim var ceplerimde. Perilerin uğramayalı epey zaman almış. Çocukluğumda kaybolmuş gerçeklerim. Aşkımın izolasyonunda ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi iyi çek; bu bir kaybın vesikası ![]() alıntı ww.uydulife.tv
|
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|