11.01.10, 16:56 | #1 |
Bloomberg TV 27 Ocak Çarşamba yayında
27 Ocak Çarşamba günü, dünyanın lider ekonomi kanalı
Bloomberg, Digitürk 31. kanalda, DSmart 91. kanalda ve Türksat 3A (Batı - 11.194Mhz – 7200 - 3/4) frekansında, kendi dilimizde, Türkiye’de seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Finansal bilgi kanallarının yaratıcısı ve konusunda dünyanın tartışmasız bir numarası Bloomberg TV, Habertürk kalitesiyle 27 Ocak gününden itibaren Türkiye’de yayına başlayacak olmanın heyecanını, haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyor. Bloomberg’in, televizyon izleme alışkanlığınızı tümden değiştirecek programlarıyla ilgili ayrıntılı bilgilere önümüzdeki günlerde uzun uzun değineceğim. “Kazanmayı bilenler için...” sloganını neden seçtiklerini, teker teker bütün programlarını, yayıncılığa bakışlarını anlatarak gözlerinizin önüne sereceğim. Ama şimdiden bir ipucu vereyim, bu kanalda müthiş bir enerji, her saniyesinde hissedeceğiniz muazzam bir aktif yayıncılık ve ekonomiye insanı katan bir sıcaklık bulacaksınız. En çok seyrettiğiniz birkaç kanalın arasına, biliyorum perdesini açtığı ilk gününden itibaren Bloomberg’i de katacaksınız. 27 OCAK’TA YAYINDA Yepyeni bir bakış açısıyla hazırlanmış, bir dünya markası olarak çoktan zihinlere kazınmış ve sonunda kendi ülkemizde, kendi dilimizde yayın yapmaya hazırlanmış bu dünya devine, evlerinizin kapılarını ardına kadar açacaksınız. Bilirsiniz ben kolay kolay bu kadar iddialı laflar etmem ama peşin peşin söylüyorum, gözünüzü bu kanaldan alamayacaksınız. Şu sıralar bizim binada müthiş hareketlilik, bambaşka bir heyecan, yepyeni bir coşku var. Arkadaşlarımız, hayatı evlerinize getirecek yepyeni bir kanal için gecelerini gündüzlerine katıp harıl harıl çalışıyorlar. Bekleyin, tanışmaya çok az kaldı. Hepinize iyi haftalar... ww.uydulife.tv
Herkesin İstanbul'u başkaydı… Başka başkaydı insana verilen değer… Ucu sivriliyor sözlerimin senden bahsedince… Neden? Saatte iyice geç oldu… Kaç günü akşam ettim seninle… Kaç mevsim değişti ellerimin mesaisinde… Yelkovanların iş yavaşlatma eylemleri sürerken… Bu tımarhanenin denize nazır penceresinden daha kaç vakit seyredilir ki hayat… Bir bardak çay daha çıkar mı sence gözlerinin deminden… Maksat; Yarına da bir şeyler kalsın |
|
27.01.10, 01:58 | #2 | |||||||||
V.İ.P. ÖZEL ÜYE
Üye Numarası: 1039
Konular: 89
Rep Gücü : 17
Rep Puanı : 104
Rep Seviyesi :
Level: 11 [] Paylaşım: 0 / 273 |
Geri Sayım Başladı..
ww.uydulife.tv
|