![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 |
![]() vadi gizli karargahı görüntüde makinist ![]() ![]() vadi team arkadaşlarımızın çalışma odası ![]() vadi moderatörlerimizin özel odası ilk başlarda bütün veriler aktarılması biraz zor oluyor :)) ![]() vadi süper modları @munise ve @draculu45 ve @alpertunga nın özel odası karşıdaki masa onların resimde gördükleriniz kimlikleri açıklanamayan gizli mod adayları ![]() ![]() Web Master @paşa ın odası ![]() ![]() vadi üst yönetim odası ![]() vadi Öneri, şikayet ve ıstek Odası.. ![]() vadi Vip Sinema Salonu Genelde pazarları ![]() vadi Teknik Departman ![]() Banlanan Üyeleri Uslandırma Odası.. ![]() ![]() vadi arşiv odası ![]() vadi Özel Kebap Salonu bütün üyeleri bekleriz ![]() ![]() vadi çay ocağı çaylar forumdan ![]() özellikle gececi arkadaşlar için power tuşuna basmanız yeterli ![]() ![]() eksikliğini hissetiğim ACİL MÜDAHALE BİRİMİ ni hizmete sundum hayırlı olsun ww.uydulife.tv
Konu Alp Er Tunga tarafından (24.05.09 Saat 18:53 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||||||||
![]() Üye Numarası: 1
Nereden: Yalova
Yaşım: 46
Konular: 2124
Rep Gücü : 10
Rep Puanı : 1000
Rep Seviyesi :
![]() Level: 48 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 119 / 1190
|
![]() Hhehe yeni versiyon olmuş ben her yerde nete girdim bir çadır kalmıştı oda oldu teşekkürler.
ww.uydulife.tv
![]() |
![]() |
#3 | |||||||||
![]() Üye Numarası: 2
Nereden: eu
Konular: 43
Rep Gücü : 10
Rep Puanı : 300
Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Level: 10 [ ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 233
|
![]() kaldigim yer ayni karantina arkadasimizin gosterdigi gibi :)
ww.uydulife.tv
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|