27.06.10, 06:48 | #1 |
Ben Seni Uçsuz Bucaksız Sevdim
Ben seni uçsuz bucaksız sevdim. Düşman değilim Aramıza giren yollara O gri, mor sıra dağlara... Sen yoksun diye İnim inim inlediğim... O buz gibi soğuk esen rüzgarları Bizim şarkımız diye dinlediğim.. Bitmek bilmeyen Gecelerdeki o zifiri karanlıklarda... Bir başıma kaldığım için Pişman değilim. Ben seni uçsuz bucaksız sevdim. Oya gibi işledim yüreğimde seni.. Şiirlerimle çizdim resmini Kimseler bilmesin Kimseler söylemesin diye Bir sır gibi sakladım ismini.. Bir kere çağırsan.. Koşa koşa gelirdim sana Anlasana... De ki, Kar yolları kapadı Hava alanından hiç bir uçak kalmıyor Yolcu otobüslerin hepsi Oto garda bekliyor.. Bütün trenler istasyonda duruyor. Bu nedenle gelemiyorum. De ki, Ateşler içindeyim, Adım atacak halim yok.. Hastayım.. De ki, Yakın bir akrabam öldü Acılar içinde Yastayım.. De ki, Bunun için gelemiyorum. Oysa, Bir kere bana gel deseydin Koşa koşa gelirdim sana... Anlasana... Varsın senden ses seda çıkmasın. Varsın bu sevda ateşi Benim yandığım kadar Seni yakmasın.. Ne çıkar ? Ben ne vartalar atlattım.. Ne acılar yaşadım. Ne hasretliklere katlandım da Bu günlere geldim. Yine de, Bir gün olsun '''off''' demedim. Ben seni uçsuz bucaksız sevdim. ww.uydulife.tv
|
|
Bookmarks |
Etiketler |
ben seni uçsuz bucaksız sevdim |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|