16.04.12, 11:48 | #1 |
Baroni'nin şifresi 'kayınpeder'
Trabzonspor karşısında ortaya koyduğu muhteşem futbol, attığı süper gol ve Sow'a yaptığı akıl dolu asistle galibiyetin mimarı olan Cristian Baroni'nin son dönemdeki yüksek performansının sırrı ortaya çıktı. İşte Sambacı'nın ilginç öyküsü: Ülkesinde antrenörlük yapan kayınpederine çok düşkün olan Brezilyalı orta saha oyuncusu, bu durumu Fenerbahçeli yöneticilere anlatır. Bunu öğrenen Başkan Aziz Yıldırım'ın talimatı ile Cristian'ın eşinin babası transfer edilerek maaşlı hoca olarak altyapıya getirilir. Bu gelişme Sambacı'yı çok mutlu eder ve performansı giderek yükselir.... Kayınpederinin Türkiye'ye gelmesi kendisine uğurlu gelen ve her maçta yıldızlaşmaya başlayan Baroni, Trabzonspor'a attığı golle ilgili olarak, "Alex bana pası verdiğinde vurursam gol olacağını düşündüm. Vurdum gol oldu. Süper Final'e galibiyetle başlamak çok güzel" diye konuştu. Star ww.uydulife.tv
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|