![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() Bu set, Autocad programının özelliklerini, komutlarını, yeniliklerini ve uygulamalarını anlatmaktadır. Set, Autocad ile kendini geliştirmek isteyenler, programının yeniliklerini öğrenmek isteyenler, mekanik 3D uygulamaları öğrenmek isteyenler, kaliteli ve hızlı render almak isteyenler içindir. ? Surface ve nurbs modelleme öğrenmek isteyenler ve daha fazlası için: ? HD görüntü kalitesi ? 1366x728 çözünürlük ? Yüksek ses kalitesi ? Detaylı ve anlaşılır anlatım ? Tüm komutların anlatımı ve uygulamaları ? Baştan sona modelleme ve uygulamalar ? 7 saatlik videolu eğitim ? 1 dvd lik görsel eğitim seti ? Autocad yeteneklerini bu eğitim seti ile keşfedeceksiniz. ? 3DSmax benzeri 3D uygulamaları autocad ile yapabileceksiniz. ? Arayüzdeki yenilikler ve arayüzün kullanımı ? Navbar aracı ve görüntü kontrol ve kullanımı ? Yeni durum komutları ? Selecting crcling, transparence, 3Dsnap, infer Constraints ? Obje seçme ve gizleme özellikleri ? Benzer objeleri seçme ve seçim kolaylığı select similar komutu ? Seçilen objeleri çizim penceresinde gizleme ve gösterme isolate komutları ? Çakışık objeleri seçme kolaylığı selection crcling komutu ? Transpran layer ve tarama özellikleri ? Transpran (geçirgen)layer özelliği, ? Geçirgen tarama yapma ve uygulamalar ? Parametrik komutlar ve uygulamalar ? İnfer Constraints ile geometrik parametre uygulaması ? Ölçüsel parametre uygulaması ? Autocad 3d modelleme ? Autocad 3d modelleme arayüzleri ? Görüntü modları ve 3Dsnap özelliği ? Tornavida modellemesi ? Surface modelleme ve uygulamaları ? Surface modeleme komutları ve menüsü ? Planer komutu ve uygulaması ? Surface extrude,sweep komutları ve uygulaması ? Surface revolve-trim komutları ve uygulaması ? Surface loft-planer komutları ve uygulaması ? Surface blend patch ve ofset komutları ? 3Dpolyline komutu ile çizimler ? Nurbs-surface komutları ? Nurbs komutları ile surface yüzeylerde modifikasyonlar ? Yüzey modelleri esnek yüzeylere dönüşütürme ? Convert nurbs komutu ? Surface analiz komutları ile modellemeleri analiz ![]() ![]() ? Baştan sona oyun parkı modelleme uygulaması ? Render ? Autocad materyal paleti ve kullanımı ? Autocad materyaller kütüphanesini kullanma ? Autocad materyal editörü ? Materyalleri objelere uygulama ? Render güneş ışığı ayarları ? Render arkaplana resim ekleme ? Normal ışık kurma ? Render ayarları Görsel Eğitim Seti 2 Adet CD'den oluşmaktadır ? 1. CD 25 saat 53 dakika ? 2. CD 25 saat 17 dakika ? Toplam 51 saat 10 dakikalık video ? 93 adet uygulama 2D 3D içeriği akıcı Türkçe anlatımıyla AutoCad öğrenmek isteyenlere veya kendini geliştirmek isteyenlere faydalı olacaktır. ? Bölümler içine eklenen uygulama tane tane anlatılarak öğretilenlerin pekiştirilmesi amaçlanmıştır. ? Dersler sesli,görüntülü ve uygulamalı olarak anlatılmıştır. ? Dersleri sırayla veya ihtiyacınız olan konuya tıklayarak takip edebilirsiniz . ? Dersler avi formatında olduğu için tamamen görsellik ön plandadır. ? Derslerde akıcı bir Türkçe kullanılmıştır. ? CD otomatik olarak başlama özelliğine sahiptir. Boyut: 1.25gb Sıkıştırma: Rar / Şifresiz Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz Platform: Windows tümü Kod:
http://turbobit.net/683lpchihx5s.html ww.uydulife.tv
|
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|