04.12.10, 16:37 | #1 |
Aşk'ın ''yalnızlık'' halindeyim...
Aşk'ın ''yalnızlık'' halindeyim... - ''Konuş'' diyorsun... Sevginin yalnızlığında , İçimde bir yerlerde Senin var olduğun hayallerdeyim... Zamanın yorgunuyum, Düşüncelerimle Korkularımla En çok ta sensizliğimle... Bilmiyorsun çünkü, Konuşamıyorum! ''Anlat'' diyorsun... Yokluğunun içinde boğuluyorum... Çekilmiyor bu yalnızlık... Duymuyorum yüreğimi, İzleyemiyorum gözlerimi... Kaçıyorum aynada ki, Umursamaz tavrimdan... Ürküyorum, Uzaklığına ses çıkaramayan halimden... Anlamıyorsun çünkü, Anlatamıyorum! ''Susma''diyorsun ... Yokuluğunun acımasızlığını Tüm hücrelerimin buz kestiğini Duygularıma yabancılaştığımı Sensziliğin Çaresizliğini Dillendiremiyorum ki! Sensizliği,bunca sessizlik anlatıyor sadece... İçim haykırıyor... Kelimelerim, Dilim, Sesim, Yokluğuna lal... Sensiz ''herşey'',hiçbirşey! Seninle anlamlı cümlelerim Sesinle güzel sesim Ve sen,yinede yoksun... Susuyorum! Alıştım bir yüzü kara sayfalara... Ben seni sessizliğe emanet ettim... Dinliyorum, Yaşıyorum... Ve biliyorum, Ya çekip gitmeli Yada susmalı... Neval ww.uydulife.tv
|
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|