02.01.11, 08:32 | #1 |
Asansörde 2 saat mahsur kaldı
Sesini duyuramayınca cep telefonuyla yakınlarını arayıp yardım istedi.
HATAY'da kızlarını dershaneye kaydettirmek için geldiği binanın arızalanan asansöründe mahsur kalan 45 yaşındaki Selim Kahraman, 2 saatte kurtarıldı. Olay bugün öğle saatlerinde Atatürk Caddesi Mıstıkoğlu İş Merkezi'nde meydana geldi. Mustafa Kemal Üniversitesi'nde memur olarak çalışan Selim Kahraman, ikiz kızlarını dershane kaydettirmek için binaya gelip, asansöre bindi. 7'inci kattaki dershaneye çıkmak isteyen Kahraman, bir kat çıktıktan sonra arızalanan kabinde kaldı. Yılbaşı tatili nedeniyle binada kimsenin bulunmaması nedeniyle sesini duyuramayan Kahraman, cep telefonuyla yakınlarını arayıp yardım istedi. Ancak kimseyi ulaşamayınca polisi aradı. Bir süre sonra olay yerine gelen polis, görevlileri aradı ama binada kimse bulunamadı. Polisin ihbarı üzerine Antakya Belediyesi İtfaiye ekipleri binaya gelip, asansörün kapısını açarak Selim Kahraman'ı bayılmak üzereyken kurtardı. Nefes darlığı hastalığı nedeniyle yaklaşık 2 saat kaldığı asansörde havasız kaldığını belirten Kahraman, "Biraz daha geç kalınsa, havasızlıktan ölecektim"dedi. Kahraman, götürüldüğü Antakya Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi. ww.uydulife.tv
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|