Alev alev yanan marangoz atölyesi mahalleliyi korkuttu
Beyoğlu’nda marangoz atölyesi olarak kullanılan bir binada çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Binadan yükselen alevler nedeniyle çevredeki vatandaşlar da büyük panik yaşadı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alınan yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Olay, saat 05.00 sıralarında Yenişehir Mahallesi Maviş Sokak’ta bulunan 4 katlı apartmanın en üst katında meydana geldi. İddiaya göre, apartmanın üst katı marangoz imalathanesi olarak kullanılıyordu. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede büyüdü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yüksek merdivenlerle binanın her iki tarafından da yangına müdahale etti. Yangını duyan mahalleli de yataklarından fırlayarak olup biteni izledi. Alevleri bastırmaya çalışan ekipler zor anlar yaşadı. Yangın sırasında binadan bazı parçaların yere düştüğü gözlendi. Yaklaşık yarım saatlik söndürme çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı. Çalışmaları endişeli gözlerle izleyen vatandaşlar, yangının söndürülmesiyle rahat bir nefes aldı. Atölyenin büyük zarar gördüğü belirtildi.ATÖLYENİN SAHİBİ ÇARESİZCE İŞ YERİNİN KÜL OLMASINI SEYRETTİ Bu sırada yanan atölyenin sahibi olduğu öğrenilen Mikail Eren, yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceğini söyledi. İçeride marangoz malzemeleri olduğunu belirten Eren, ölü ya da yaralının olmadığını ifade etti. Olayı ilk görenlerden biri olduğunu dile getiren bir vatandaş da, “Ben dumanların çıktığını gördüm. Durumu hemen itfaiyeye bildirdim. Ölü yaralı yok. İtfaiye geç gelmeseydi yangın bu kadar büyümezdi” ifadelerini kullandı
ww.uydulife.tv
|