06.04.10, 11:19 | #1 |
Al Ömrümü Koy Ömrüne
Al Ömrümü Koy Ömrüne Kırk kere söyLersen oLurmuş derLer ya.. ßaşLıyorum saymaya Unuttum Unuttum Unuttum Unuttum Ama yeniden ßaşLasın istiyorum ßen.. Tekrar benim oLsan.. Senin oLsam Tekrardan.. Tekrar edip duruyorum işte bunLarı... Söylemek istiyorum yüzüne .. Haykırmak iStiyorum haLa sevdiğimiözLediğimi .. YapamıyorumsöyLeyemiorum işte.. Önümde koskoca ßir duvar var Hani adına gurur dediğimiz.. Allah ayırmasın diye duaLar ediyordumediyorduk.. Ayırdı işte.. Ama iSyanım ne Allah’a ne de sana sevdiğim.. İsyanım qidişine.. Deli qißi sevdiğiniseviLdiğinibiLe biLe o hain tekEdişine.. Şimdi ßu masaldan geriye kalan ßir ben.. ßirde ßıraktığın anılar war sevgiLi.. ÇocukLarımızın isimLerini biLe buLmuştuk hatırLıyor musun ? .. Seni Tanıdıktan sonra 16 yıl ßoyunca ßoşa yaşamışım dediğm o qünLeri.. Uğurlu qünümüzdü hani.. Sana beni ßeni sana vermişti Raßßim.. Kimi zaman kıskançLıklarımız; Hüzünlerimiz ßirßirimizi kırı$ımızsevinişimiz mutLuLuğumuz ve daha çoğu.. Hepsini ßeraber yaşamıştık hatırLıyor musun Ama her$eye katLanmıştık .. Yılmamıştık Uzağımdaydın ßelkide yanında oLamıyordum sana dokunamıyordumkokunu bile bilmiyordum.. Bilemiyordum i$te.. Ama her daim sol yanımda yaşatıyordum seni.. ßütün a$kımısewdamı orada seninLe yaşıyordum.. Ne kadar uzakta oLsanda varLığınLa Koruyordun ßeni.. ßen ßen Seni Çok sevmiştim ße sevgiLi Dün qece karaLamıştım ßişeyLér.. ßeğenmenz diLeğiyLe.. ww.uydulife.tv
|
|
06.04.10, 12:29 | #2 | |||||||||
V.İ.P. ÖZEL ÜYE
Üye Numarası: 779
Yaşım: 42
Konular: 121
Rep Gücü : 18
Rep Puanı : 296
Rep Seviyesi :
Level: 18 [] Paylaşım: 0 / 437 |
emegine saglı kardeş
ww.uydulife.tv
Herkesin İstanbul'u başkaydı… Başka başkaydı insana verilen değer… Ucu sivriliyor sözlerimin senden bahsedince… Neden? Saatte iyice geç oldu… Kaç günü akşam ettim seninle… Kaç mevsim değişti ellerimin mesaisinde… Yelkovanların iş yavaşlatma eylemleri sürerken… Bu tımarhanenin denize nazır penceresinden daha kaç vakit seyredilir ki hayat… Bir bardak çay daha çıkar mı sence gözlerinin deminden… Maksat; Yarına da bir şeyler kalsın |
|||||||||
Bookmarks |
Etiketler |
al ömrümü koy ömrüne |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|