![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 |
![]() Akvaryum İçin Dip Çekim Pompası Yapımı Akvaryum için dip çekim pompası - akvaryum dip çekim pompası - çekim pompası yapımı - akvaryum - kendinyap
Akvaryum silikonu - İstenilen uzunlukta boru - Pet şişe - Makas yada kesici bir alet - Eski bir iç filtre motoru (Resimde sıcak silikon var kullanmadım. Elektrik bantını ise fişi bağlamak için kullandım ) Yapımı: ![]() Pvc borunun ucunu silikonlayalım ![]() Kabloyu borunun içinden geçirerek ....-->Pvc boruyu motora yapıştırın ![]() Pet şişeyi uygun yerinden keserek Motorun su aldığı bölümüne takın (bu motora pet şişenin ağzı tam oturuyor yapıştırma yok ![]() Motorun su çıkışına hortumu takım.Ve dip süpürgesi hazır ... İşte Çalışması : ![]() Yapımı sadece beş dakika sürdü. Silikonun kuruması için bir kaç gün bekleyin. Arkadaşlar özellikle belirtmek istiyorum muhakkak antibakteriyel silikon kullanın yoksa balıklara zarar verirsiniz. Proje Yapımında İhtiyaç Duyacaklarınız : Akvaryum silikonu - İstenilen uzunlukta boru - Pet şişe - Makas yada kesici bir alet - Eski bir iç filtre motoru ww.uydulife.tv
|
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
akvaryum için dip, çekim pompası yapımı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|