30.12.22, 09:33 | #1 |
Ahmet Çakar'dan flaş yorum! "Sakın hakemlik yaptırmayın"
Ahmet Çakar'dan flaş yorum! "Sakın hakemlik yaptırmayın"
Süper Lig'in 16. haftasında Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanan mücadele sonrası tartışmalar alevlendi. Erkan Özdamar'ın yönettiği mücadeleyi Galatasaray 2-1 kazanırken maçta verilen kararlar gündeme bomba gibi düştü. Maçın ardından Ahmet Çakar, Sabah Gazetesi'ne dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar... Sivas'ta hakemlik adına skandal, korkunç ve göstere göstere tetikçilik yapılan bir maç yaşandı. Eğer TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, temiz ve iyi niyetliyse Erkan Özdamar ve VAR hakemi Özgüç Türkalp'a sezon sonuna kadar hakemlik yaptırmaz. Hakem kararları maçın önüne geçti.Sivas'ın bir golü iptal edildi, ben anlamadım. ivas'ın bir golü iptal edildi, ben anlamadım. Ahmet Çakar'dan flaş yorum! Sakın hakemlik yaptırmayın Eski hakemlere sordum onlar da anlamadı. Ahmet Çakar'dan flaş yorum! Sakın hakemlik yaptırmayın Büyüteçi elime aldım, yine bir şey göremedim. Ahmet Çakar'dan flaş yorum! Sakın hakemlik yaptırmayın VAR hakemi niye çağırdı, hakem dakikalarca inceleyip golü niye iptal etti belli değil. Ahmet Çakar'dan flaş yorum! Sakın hakemlik yaptırmayın Üstelik bir VAR incelemesinde AVAR hakemi düğmeye basar ve bir potansiyel penaltı mı ya da potansiyel bir ofsayt mı var kamuoyuna duyurur. ww.uydulife.tv
La İlahe İllallah kalbimizi karartma. La İlahe İllallah rızkımızı daraltma. La İlahe İllallah bizi imansız bırakma. La İlahe İllallah kabirde bizi bunaltma. La İlahe İllallah kendi kapından başka kapı aratma. La İlahe İllallah kendine kul habibine ümmet olmaktan bizi biran bile ayırma. La İlahe İllallah hesapsız sabır ver. La İlahe İllallah azapsız kabir ver bizlere Allah'ım… AMİN AMİN AMİN ASALET BOYDA DEĞİL, SOYDA OLMALI İNCELİK BELDE DEĞİL, DİLDE OLMALI DOĞRULUK SÖZDE DEĞİL, ÖZDE OLMALI GÜZELLİK YÜZDE DEĞİL, YÜREKTE OLMALI.. |
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|