20.08.08, 22:29 | #1 |
Adminlere Şarki Sözleri :)
Çemberimde gül oya -Forumumda gül oya -Paylaşamadım doya doya -Konulara karıyorum -klip,klibi,video klip,izle,seyret,indir,klipleri,youtubeleri saya saya -Banla beni kıyamam seni -Admin idim soldum -Üyelere ibret oldum -klip,klibi,video klip,izle,seyret,indir,klipleri,youtubelere karşı dururken -Paylaşıma hasret kaldım -Banla beni kıyamam seni -Konu başı beklerim -Vay benim linklerim -Üyeleri banla banla -Yoruldu domainlerim -Banla beni kıyamam seni ---------------------- ADMİNDEN YAKINMA -ismi lazım değil beni o admin yakti, -ismi lazım değil konumu kilitleyip kapattı -ismi lazım değil döküldü rep puanlarım -yerden yere vurduğun paylaşımımın -HEESABINII SORACAĞIIIIIIIM!!! ADMİNLİKTEN YAKINMA -bakmadığım konu paylaşım kalmadı -paylaşımsız gündüzüm gecem olmadı -vermediğim rep puan kalmadı -ADMİNİİM DOSTLARIM ADMİİNİM ADMİİİN!!! ---------------------- Semiha Yankı-Seninle bir dakika Forumla bir dakika mutlandırıyor beni adminler siliyor canım imzamdaki linkleri adminler acımasız gibi konu açmak 1 dakika paylaşım 1 ömür sürer kilitlemek 1 dakika paylaşım yapmamız 1 dakikada bitti adminler konumu canım 1 dakikada kilitledi ---------------------- Hülya Avşar-Sensiz kaldım -Forumlar karanlık -Adminler üzerimde -Yine konularımla başbaşayım -klip,klibi,video klip,izle,seyret,indir,klipleri,youtubelerim açılmıyor -Cevaplar avutmuyor -Admine küsmüş gönlüm yapayalnızım -Söyle bana paylaşım neden bu kadar zor -Adminler çekilmiyor -Konu açmak çok zor -Paylaşımla dolu günleri kalbime gömdüm -İmzamda kalan link silinmeyi bekliyor nakarat hep birlikte -Forumsuz kaldım inanki -Bilgisayarıma gün doğmuyor -Günahım neydi admin -Kilitlerin çekilmiyor -Konuma girmeden acılarım tükenmiyor -Kilitledin sildin admin -HİÇ Mİ İÇİN YANMIYOR...!!! YAZIKLAR OLSUN Yazıklar olsun yazıklar olsun Adminin böylesine yazıklar olsun Herşey karanlık nerde insanlık Admine yağcılık edene yazıklar olsun Batsın bu site bitsin bu forum Banlayıp da gülene yazıklar olsun Açılmamış başlıklar teşekkürsüz mesajlar Banlanan hesaplar benim mi olsun Ben ne yaptım admin sana Mahkum ettin beni ban’a Her forumda bin mesajım var Şikayetim kurucuya şikayetim kurucuya Banlayan sen mi yoksa o mu bilemedim Öyle bir banladın ki kendindime gelemedim Offf ff ff Çıkmaz bir forumdayım yolumu bulamadım Ben mi açtım ben mi açtım Bu konuyu yanlış yere ben mi açtım Forum bozulmuşsa ben mi yarattım Batsın bu site bitsin bu forum Banlayıp da gülene yazıklar olsun Açılmamış başlıklar teşekkürsüz mesajlar Banlanan hesaplar benim mi olsun... Ellerimde çiçekler son zamanlarda açtığım anlamsız konulara bakma ne olursun benim aklım başımda değil chatte etiğim küfürleri kafana takma ne olursun onlar ipe sapa gelir şeyler değil bu forumu sevmiyorum dedim yalandı siliyorum üyeliğimi palavra ellerimde anlamlı konular forumda 24 saat online görürsen şaşırma beni böyle banlı ortalarda bırakma ww.uydulife.tv
|
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|