23.08.09, 13:41 | #1 |
█|||İmzaLar|||█
Kimse anLamıyor Senin o tek bi güLücüğün beni mutLu etmeye yetebiLiyorsa Seni her gördüğümde gözLerimden damLaLar döküLüyosa Sen üzüLdüğünde benim canım yanıyorsa Sesini duyduğumda dişLerimin kuLaklarıma varmasını sağLıyorsa Buda: Sen benim Herşeyimsin demek oLuyorsa Seni seviyorum Hayatta Hiç hata Yapmadım Diyosan Hiç yoLa başLamamışşsın * mat bakmak. matlaştırmak etrafındakileri* ve Şahı mat etmek. Şahlanmadan Mat edebilmekti.. O kızın istedikleri géri sayıyorum ; üç iki bir sıfır éksi bir gittikçé soğuyor bu düş saydam artık gözlérim I've tried So haRd to teLL myseLf That y0u're g0ne But Though you'Re stiLL with me I've Been aLone aLL aLong Bir bavul dolusu cümle var defterimde. Sen yollarina 29 harfle acı döşeyen bir şahsa 'yara'değilde 'yar' diyebilir misin ? . . Mυτlυ кαl dεмεчεсεgίм нαчαт ѕεиίи. İlgίlεимίчοгυм. . Dεdίgίм gίвί şίмdi ѕεиίи αdιиιи üzεгίиί ςίzίчοгυм. . Ѕöчlεчεсεкlεгίм вίттί. . Мαѕαlιм ίѕε нίς вαşlαмαмιşтι zαтεи. ! Şίмdί göгεвίlίчοгυм ч α l n ı z l ı q ı m чollαrımα pusu kurmus beklemekte α c ı l α r gözlerini dikmiş üstüme nöbette .. b e k l i ч o r u m . . ´ ´ Gidip tek nefeste ve bir seste* İkiye bölecek penceremden dünyayı dudaklarım.. Duvarlar renkli olsa da Karanlıkta ne Görebilirsin ki? Bir köre rengi Nasıl Anlatabilirsin ki? . . Geçimsizim bu günLerde Kimsesizim bu yerLerde Değersizim bu eLLerde Çağresizsim doğuduğum yerde hiç bir keLime senin adın kadar yer tutmadı dudakLarımda [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. ] “ Gidisiи üzmez saиmısтım. вasa cıкamadı чüregim. coк вagLaиmaz saиmısтım. aчaga кaLкamadı кaLвim ” renKLi hayaT bana hayaLimi SaT ! `` Ardımda bir yürek yükü rüzgar... Ne zaman sevmeye koyuLsam doğruLup çoğaLdı ayrıLıklar..! sustukça hayat konuştukça Her gün film sahnesi gibi Kayda geçiyor ben yoruldukça.. Aşk'ı anlatanlar aşk'ı kaybedendi. Nefret olqusuyla yaşama sırtı dönenler resti çektiler Ve.. Katlettiler! seLam sabahsız kendilerini zorLa zorba oLduLar. Ve. Zuhra kasvet ektiler! ├├├├├├├├ Yorgunum.. Yaşamaktan değil ama yaşatmaktan.. Didinmekten,gözümde canlansa bile yaptıklarım.. Zayıflığımın tepesinde şovalye rengine bürünmekten.. Nerede olduğumu bilsem bile.. Yorgunum.. ww.uydulife.tv
|
|
23.08.09, 13:41 | #2 | |||||||||
Üye Numarası: 109
Yaşım: 42
Konular: 4141
Rep Gücü : 32
Rep Puanı : 1000
Rep Seviyesi :
Level: 53 [] Paylaşım: 132 / 1324 |
Artık dönüşü yoktur ,dönmelerimin bile ...
Çaresizim... Ve çare-sizliğinim ... Çünkü öğrendim sırrı ,mağaradan çıkan ses sadece mağarada yankılanır ... ~ Bir gidişinle tutuşurdu Dilimin ucunda asılı kalan kelimelerim.. Bir gidişinle... Maviye çalan Umutlarım küllenmiş kor yığını altında kaldı.. Evcil acılarım yeniden canımı yakmaya başladı.. VE seni götüren ayaklarının altında heba oldu gözyaşlarım Yapmaya calıstıgım ve zorlandıgım, Tek şey; Beynimden gecen cinneti ,bedenime vurmaktır..! Dünyanın en güzel rengine yabancılaştım. Artık bana ait kırmızı değildi o. Kime aitti? Ya da kimlere? ww.uydulife.tv
|
|||||||||
23.08.09, 13:41 | #3 | |||||||||
Rep Seviyesi :
Giт gidebildigiи кadar ne чapsam Degişmezsiи.. вeиiм gibi seveяsiи aмa Senin kadaя Sevilmezsiи..! İçimde birbirine silah çekmiş iki insan... Hangisi ölecek bilinmez... Kendini elma sanan bir portakalım... Isırılmak için bekliyorum soyulmuş kabuğumla... Vitaminimi kaybettim kabuğumda kaldı herşeyim... Giydirin beni üşümekteyim..! YâLân söyLüyorum hér gécé kéndimé ''Séni sévmiyorum'' néfrét édiyorum diyé Oysa yâLânLârım bir kârâbâsân gibi uyutmuyor beni biz yâLânız diyé. ww.uydulife.tv
|
|||||||||
23.08.09, 13:42 | #4 | |||||||||
Rep Seviyesi :
" OLmasaydı Sonumuz ßöyLé .! " Hayat; .....Yokluğu var edecek kadar erdemli..... Yanlızlık; ......Dünyaya haykıracak kadar yoksun...... Sen; ......Beni yokluğunla sınayacak kadar acımasız...... ve ben; ...Kendimle kavgalı... Kötü bir alışkanlıktım Sinsice kanında dolaştım Şimdi sana sahip oldum bak Benden kurtulmak istersin Umutsuz her kaçışında "BenimLe ÖLürsüN" dilεqıиı тυтмυş ѕαчαя ѕσиѕuzdαи qεяı чαиαякεи чαиαкlαяı uşuямυş εllεяı . . * A ş k seni ßuLur demiştin . Peki ßuLduğu qißide kaybeder mi? Konuşsana! SessizLiğini suskunLuğunu dinLetme ßana! ÇığLıkLarına haykırışLarına ßiLe razıyım! AnLatsana! “ Susmak aşkın diLidir - diyen sevqiLi Konuş şimdi keLimeLerine ihtiyacım var…” `A ş k ´ rahatsızlanmakmış. чersiz чurt unutmakmış Hiç farkında bile olmadan Hep ona ` u ч a n m a k m ı ş . Azrail kapını çaldığı saat, '' Son defa '' diyecek sözün olmalı . Kolay ßir ßilmecesin . Çözeyim mi ne dersin ? "Sarıl ßana" Hayata sarıldığın gißi . ßütün korkular gerçek olduğunda . Ve ßeni mezarımdan çıkardığında . "Sev ßeni" Güneşi sevdiğin gißi . Vampir kalßimdeki kanı yakıp kavuran . ^^ ßardaktan ßoşalırcasına yağmur yağıyor * Sokaklar caddeler kaldırımlar ıslak ^^ Kimi yağmurdan alelacele kaçarken, Kimi de usul adımlarla yağmura koşuyor . . . Kim serdi üzerime bu sessizLiği . ? чazdıkca cıkıчor hatalarım . . чazdım & b ı r a k t ı m s e n i чırttım attım ` herseчi.. bomboş olmaktansa`` чanlış ol daha iчiчdi. MaLLardan uzak. HayvansaL ve *****saL kişiLikLerden uzak. Gerçek insanLarLa Yeni bir hayat * AnLatmayın istemem korkarım ben aşktan ! Sen(s)sizLik çok yordu beni * Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum. Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum.. BoğuLdukça öğreniyorsun girdapLı vakitlerde yüzmeyi… * iуiкi qiяdiη кαLвiмє нυzυяυ ѕαdєcє уαηıηdα тαdαвiLiуσяυм νє αşкı ѕєηdє уαşıуσяυм ♥ ww.uydulife.tv
|
|||||||||
23.08.09, 15:10 | #5 | |||||||||
Üye Numarası: 3
Nereden: adıyaman
Konular: 2447
Rep Gücü : 10
Rep Puanı : 862
Rep Seviyesi :
Level: 54 [] Paylaşım: 132 / 1325 |
teşekürler çok güzellermiş emeğine sağlık
ww.uydulife.tv
La İlahe İllallah kalbimizi karartma. La İlahe İllallah rızkımızı daraltma. La İlahe İllallah bizi imansız bırakma. La İlahe İllallah kabirde bizi bunaltma. La İlahe İllallah kendi kapından başka kapı aratma. La İlahe İllallah kendine kul habibine ümmet olmaktan bizi biran bile ayırma. La İlahe İllallah hesapsız sabır ver. La İlahe İllallah azapsız kabir ver bizlere Allah'ım… AMİN AMİN AMİN ASALET BOYDA DEĞİL, SOYDA OLMALI İNCELİK BELDE DEĞİL, DİLDE OLMALI DOĞRULUK SÖZDE DEĞİL, ÖZDE OLMALI GÜZELLİK YÜZDE DEĞİL, YÜREKTE OLMALI.. |
|||||||||
23.08.09, 15:48 | #6 | |||||||||
Üye Numarası: 994
Nereden: EFELERİN DİYARI
Yaşım: 57
Konular: 491
Rep Gücü : 24
Rep Puanı : 746
Rep Seviyesi :
Level: 36 [] Paylaşım: 0 / 899 |
eline sağlık ustaa
ww.uydulife.tv