13.09.10, 07:09 | #1 |
CleanXP Ultimate Edition
CleanXP Ultimate Edition
CleanXP Ultimate Edition Nedir? CleanXP Ultimate Edition; - Windows XP içerisindeki en gereksiz ve yer kaplayan bileşenlerin çıkarıldığı, - Olmazsa olmaz ince ayarların yapılmış olduğu, - Görselliğin üst düzeyde olduğu WinStyle görsellik paketinin kullanıldığı işletim sistemidir. UYARI!!Kesinlikle lite bir sistem değildir! Eklenenler: - Internet Explorer 8 eklendi ve ayarları yapıldı. Artık eskisinden daha hızlı! - WMP11 Eklendi ve görünümü değiştirildi. - WinStyle Görsellik Paketi kullanıldı. - 5'ten fazla tema eklendi. Kurulumdan Sonraki Bilgiler: - Yükleme Süresi: Yaklaşık 15 dakika - CD Boyutu: Tam 300 MB - RAM Kullanımı: Yaklaşık 60 MB - Kurulumdan sonra Windows Klasörünün Boyutu: 798 MB Çıkarılan Bileşenler: Internet Information Servisi (IIS) MSN Explorer Web Klasörleri Windows Anında Mesajlaşma [Messenger] Fare Işaretçileri Movie Maker Ortam Merkezi [Media Center] Örnek Müzikler Tablet PC Uzakdoğu Dilleri Brother Aygıtları .NET Framework Arama Asistanı Blaster/Nachi Silme Aracı Dosya ve Ayar Aktarım Sihirbazı DR Watson El ile Kurulum ve Yükseltme Güvenlik Merkezi IExpress Sihirbazı Temizlik Sihirbazı MS Yardımcısı Out of Box Experience (OOBE) Özel Karakter Düzenleyicisi Tur Web Görünümü Yardım ve Destek Zip Klasörleri Türkçe F Klavye Hariç Tüm Klavyeler Hata Raporu IMAPI CD-Yazma COM Servisi Indeksleme Servisi QoS RSVP Servis Kalitesi (QoS) Eski Sürücüler ClipBook Görüntüleyici Erişebilirlik Seçenekleri Evrak Çantası Internet Oyunları NT Backup Oyunlar Wordpad DOCS, SUPPORT, VALUEADD klasörleri Yapılan ayarlar: TcpIp = 16777215, DoUxTheme, DoSFC Yamaları İnce Ayarlar: Açılış ve Kapanış Ayarları: -Askıda Kalan Servisleri Oto-Kapat -Askıda kalan Uygulamaları Oto-Kapat -Görevleri Oto-Sonlandır -Prefetch-Bellek Kurulumu-Boot önceliği [prefecting] aktif -Sistem hatalarında yeniden başlatmayı devre dışı bırak -Sistem hatalarını kaydetme Ağ Ayarları: -Ağ klasörleri ve yazıcılar için oto arama devredışı -TCP/IP Önceliğini 1 olarak ayarla Başlat Menüsü Ayarları: -Pencere gecikmesini azalt -Program Erişim Varsayılanları'nı Sil -'Windows Katalog'Kısayolunu kaldır -Windows Update kısayolunu sil -Yeni yüklenen programları vurgula devredışı Bilgisayarım Ayarları: -Sağ Tuş Menüden Ara seçeneğini sil -Sağ Tuş Menüsüne Kayıt Defteri kısayolunu ekle -Sağ Tuş Menüye Aygıt Yöneticisi'ni ekle -Sağ Tuş Menüye Program Ekle/Kaldır ekle -Sağ Tuş Menüye Servisler'i ekle Gezgin Ayarları: -Hatalarda Bip sesini kaldır -Kısayol okunu kaldır -Klasik Denetim Masası -Ön eki kaldır: Kısayol... -Sağ tuş menüsüne kaydı sil kütüphanesi ekle -Windows i klasör görünümünü değiştir-Simge -Windows oturumunda klasör durumunu hatırla Gizlilik Ayarları: -Alexa Casus Yazılımını Sil -Bilgisayar kapatılırken takas dosyasını temizle -Internet üzerinden sürücü güncelleme Devredışı Görev Çubuğu Ayarları: -Dil Çubuğu devredışı -nu kilitle-Evet -Görevçubuğunda Benzer öğeleri grupla devredışı -Kullanılmayan Simgeleri Gizle devredışı Görsel Efekt Ayarları: -Combo box animasyonu-Devredışı -Ekran yazıtiplerini yumuşat-ClearType -Fare işaretçisinin izini göster-Devredışı -İpucu animasyonu-Devredışı -Kursör gölgesi-Devredışı -Menu animasyonu-Devredışı -Menu gölgesi-Devredışı -Pencereler küçültüldüğünde ve büyütüldüğünde animasyon oynat-Devredışı Güvenlik Ayarları: -Ekran koruyucuyu kapat Internet Explorer Ayarları: -Ana sayfayı ayarla-www.google.com -Git Düğmesi devredışı -Internet Explorer eşzamanlı 10 bağlantı kurması Masaüstü Ayarları: -Ağ Bağlantıları simgesi-Göster -Belgelerim simgesi-Göster -Bilgisayarım simgesi-Göster -Geri Dönüşüm Kutusu simgesi-Göster -Internet Explorer simgesi-Göster Performans Ayarları -Dosyalarda Son erişim EtkiZamanı devredışı -Önizlemeleri belleğe alma -Yetersiz Disk Alanı uyarısı devredışı Windows Media Player Ayarları: -DRM-türü müzik dosyalarının otomatik kaydedilmesi devredışı -Raporunu Onayla -Güvenlik ayarlarını artır -Lisans yedekleme satırı devredışı -MRU Devredışı -Ortam Klavuzu ile başlama devredışı -Otomatik kodek yüklemesi devredışı -Sessiz lisanslama devredışı Kurulumdan Görüntüler: Sistemden Görüntüler: Linkler: [HIDE] [/HIDE] ww.uydulife.tv
Ölümü bildiği haldegülüp neşelenen,Kadere iman ettiği halde üzülen,Rızka ALLAHü tealanın kefil olduğunu bildiği halde lüzumsuz zahmetlere giren,Kıyamette sorgu suale inandığı halde gaflete dalan, Fani olduğunu bildiği halde,dünyaya bel bağlayan kimseye hayret etmemek imkansızdır PROGRAMLAR VE KONULAR ALINTIDIR ve TANITIM AMAÇLIDIR..
|
|
19.09.10, 19:54 | #2 | |||||||||
KIDEMLİ ÜYE
Üye Numarası: 465
Konular: 0
Rep Gücü : 17
Rep Puanı : 70
Rep Seviyesi :
Level: 13 [] Paylaşım: 0 / 309 |
paylaşımın için çok sağaolasın kardeşim teşekkürller ben bunundriverleride ükleyen versiyonunu kullanmaktayım ve çok memnunum herkeze tavsiyeederim
indirenler pişmanolmayacaklarına eminim saygı ve sevgilerimle ww.uydulife.tv
Konu makena tarafından (01.10.10 Saat 23:03 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
13.11.10, 09:31 | #3 | |||||||||
YENİ ÜYE
Üye Numarası: 7543
Nereden: Tekirdağ
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 10
Rep Seviyesi :
Level: 1 [] Paylaşım: 0 / 18 |
Ben ağustos versionunu indirmiştim ama rar şifresi yanlış olduğundan çıkaramamıştım bu Ekim versionu galiba ve rar şifresi varmı.
ww.uydulife.tv
|
|||||||||
13.11.10, 10:05 | #4 | |||||||||
ONURSAL YÖNETİCİ
Üye Numarası: 755
Nereden: TÜRKİYE
Yaşım: 50
Konular: 975
Rep Gücü : 24
Rep Puanı : 712
Rep Seviyesi :
Level: 33 [] Paylaşım: 0 / 805 |
rar şifresi yok
ww.uydulife.tv
Ölümü bildiği haldegülüp neşelenen,Kadere iman ettiği halde üzülen,Rızka ALLAHü tealanın kefil olduğunu bildiği halde lüzumsuz zahmetlere giren,Kıyamette sorgu suale inandığı halde gaflete dalan, Fani olduğunu bildiği halde,dünyaya bel bağlayan kimseye hayret etmemek imkansızdır PROGRAMLAR VE KONULAR ALINTIDIR ve TANITIM AMAÇLIDIR..
|
|||||||||
16.06.11, 01:32 | #5 | |||||||||
YENİ ÜYE
Üye Numarası: 11614
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 10
Rep Seviyesi :
Level: 2 [] Paylaşım: 0 / 37 |
teşekkürler
ww.uydulife.tv