08.06.11, 17:33 | #1 |
Onur Akbay Adanaspor'da
Adanaspor, Konya Torku Şekerspor'dan Onur Akbay'ı renklerine bağladı.
Adanaspor ilk dış transferini gerçekleştirdi. Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Adanaspor, iç transferde sorunsuz ilerlerken dış transferde ilk imzayı attırdı. Teknik Direktör Levent Eriş’in raporu doğrultusunda geçtiğimiz sezon Konya Torku Şekerspor formasını giyen 25 yaşındaki Onur Akbay'a 3 yıllık imza attırdı. Stoperde görev yapan genç oyuncu oynadığı maçlarda birçok spor otoritesinin de dikkatini çekmişti. Onur Akbay, "Takımın değişmezlerinden olmak istiyorum" diye konuştu. Takımın yeni transfer Onur Akbay göstereceği performans ile takımın değişmezlerinden olacağını söyledi. Adanaspor gibi büyük bir camiaya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Onur, "Her futbolcunun hayali geçmişi başarılar ile dolu bir takıda oynamaktır. Adanaspor Türkiye’nin köklü kulüplerinden birisi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Taraftarımızı mutlu edecek sonuçlar alıp adımızı Süper Lig'e yazdırmak tek düşüncemiz" dedi. 7 Haziran 2011 17:57 | NTVSpor.net ww.uydulife.tv
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|