..:: BİLGİ VADİSİ ::.. BİLGİ VADİSİ RSS   TWİTTER   BİLGİ VADİSİ FORUM FACE GRUBU  

Anasayfa Kimler Çevrimiçi Bugünkü Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   ..:: BİLGİ VADİSİ ::.. > BAYANLAR BÖLÜMÜ > YEMEK TARİFLERİ > Zeytinyağlılar
Google

   

 
Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Zeytinyağlı Barbunya
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
626

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler Stil
Eski 02.09.10, 01:53   #1
sansar
 
sansar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
 
Üye Numarası: 2752
Üyelik tarihi: 27.12.2009
Yaşım: 56
Mesajlar: 3.980
Konular: 2849
Rep Bilgisi
Rep Gücü : 25
Rep Puanı : 764
Rep Seviyesi : sansar is a splendid one to beholdsansar is a splendid one to beholdsansar is a splendid one to beholdsansar is a splendid one to beholdsansar is a splendid one to beholdsansar is a splendid one to beholdsansar is a splendid one to behold
Aktivite
Level: 47 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 116 / 1166
Güç: 1326 / 51063
Tecrübe: 65%

İletişim
Standart Zeytinyağlı Barbunya

Zeytinyağlı Barbunya
Zeytinyağlı Barbunya Tarifi - Zeytinyağlı Barbunya Yapılışı - Zeytinyağlı Barbunya Nasıl Yapılır



Malzemeler:

* 2 su bardağı kuru barbunya
* 1 çay bardağı sıvıyağ
* 1 adet havuç
* 2 adet kuru soğan (Orta boy)
* 3-4 diş sarımsak
* 1 adet kırmızı sivri biber (Kuru)
* 1 kaşık domates salçası
* 1 yemek kaşığı toz şeker
* Maydanoz
* Tuz


Yapılışı:

* Barbunya fasulyesini akşamdan ıslatıyoruz.
* Bir tencereye sıvıyağı, yemeklik doğradığımız kuru soğanı, sarmısağı, kabuklarını soyduğumuz havuçları (küçük kare şeklinde) doğruyoruz, kırmızı biberi koyup hafifçe soteliyoruz.
* Sonra bir kaşık salçayı koyup bir iki karıştırıyoruz.
* Üzerine 5-6 bardak su koyup kaynatıyoruz.
* Akşamdan ıslatılmış fasulyeleri yıkayıp tencereye ilave ediyoruz.
* Orta hararetli ateş üzerinde fasulyeler yumuşayana kadar pişiriyoruz.
* Fasulyeler yumuşayınca tuzunu koyuyoruz.
* Yüze yüz suyu kalınca ateşten alıyoruz.
* Servis tabağına boşaltıp üzerine kıyılmış maydanoz serpip, soğuk olarak servis yapıyoruz.

NOT: Fasulyeleri haşlayarak pişirebiliriz. O zaman suyunu az koyuyoruz.

ww.uydulife.tv
__________________






sansar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 29.04.11, 16:07   #2
ÜSKÜDARLI
AKTİF ÜYE
 
ÜSKÜDARLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
 
Üye Numarası: 10557
Üyelik tarihi: 04.04.2011
Mesajlar: 107
Konular: 0
Rep Bilgisi
Rep Gücü : 14
Rep Puanı : 10
Rep Seviyesi : ÜSKÜDARLI is on a distinguished road
Aktivite
Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 0 / 208
Güç: 35 / 8374
Tecrübe: 35%

İletişim
Standart

Paylaşım için teşekkürler
ww.uydulife.tv
__________________
ÜSKÜDARLI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Dizayn ve Kurulum : Makinist
Forum SEO by Zoints

E-Marine Education | Vbulletin | Tosfed |
www.bilgivadisi.biz   www.bilgivadisi.biz