..:: BİLGİ VADİSİ ::.. BİLGİ VADİSİ RSS   TWİTTER   BİLGİ VADİSİ FORUM FACE GRUBU  

Anasayfa Kimler Çevrimiçi Bugünkü Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   ..:: BİLGİ VADİSİ ::.. > BAYANLAR BÖLÜMÜ > YEMEK TARİFLERİ > Sebze Yemekleri
Google

   

 
Konu Bilgileri
Konu Başlığı
İç Baklalı Enginarlı Güveç
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
569

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler Stil
Eski 28.06.10, 01:20   #1
sansar
 
sansar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
 
Üye Numarası: 2752
Üyelik tarihi: 27.12.2009
Yaşım: 55
Mesajlar: 3.980
Konular: 2849
Rep Bilgisi
Rep Gücü : 25
Rep Puanı : 764
Rep Seviyesi : sansar is a splendid one to beholdsansar is a splendid one to beholdsansar is a splendid one to beholdsansar is a splendid one to beholdsansar is a splendid one to beholdsansar is a splendid one to beholdsansar is a splendid one to behold
Aktivite
Level: 47 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 116 / 1166
Güç: 1326 / 49176
Tecrübe: 65%

İletişim
Standart İç Baklalı Enginarlı Güveç


Malzemeler

3 adet enginar
250 gr iç bakla
3 yemek kaşığı zeytinyağı
2 adet kuru soğan
2 adet Knorr Tavuk Bulyon
2 adet havuç
½ demet semizotu
2 adet domates
½ çay kaşığı Knorr Sarımsaklı Çeşni
2 adet sivribiber
½ demet dereotu
Yarım limon suyu
1 tatlı kaşığı pul biber
1 su bardağı makarna
3 su bardağı su
Bir miktar tuz
Bir miktar karabiber

Hazırlanışı

1. İç baklaları haşlayıp kabuklarını soyun. Semizotunu ayıklayıp yıkayın. Kuru soğanı yemeklik doğrayın. Havuçların kabuklarını kazıyıp küçük küpler halinde kesin. Domateslerin kabuklarını soyup doğrayın. Enginarları ayıklayıp kararmamaları için limonlu suda bekletin. Sivribiberlerin tohumlarını çıkarıp kıyın.
2. Yayvan bir tencerede zeytinyağını kızdırın, içine yemeklik doğradığınız soğanları ve kıyılmış sivriberleri ekleyip soğanlar pembeleşinceye kadar kavurun.
3. Daha sonra içine semizotları ve doğranmış havuçları ekleyip sote edin.
4. En son olarak içine enginarları, domatesleri, haşlanmış ve ayıklanmış iç baklaları, şekeri, limon suyunu, Knorr Tavuk Bulyonları, kırmızı pul biberi, Knorr Sarımsaklı Çeşni’yi, tuz, karabiber ve suyu koyup karıştırın.
5. Yemeği kaynama noktasına getirip içine makarnayı ilave edin.
6. Kısık ateşte sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.
7. Servis etmeden hemen önce üzerine kıyılmış dereotu serpip sıcak olarak servis edin.
ww.uydulife.tv
__________________






sansar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Dizayn ve Kurulum : Makinist
Forum SEO by Zoints

E-Marine Education | Vbulletin | Tosfed |
www.bilgivadisi.biz   www.bilgivadisi.biz