26.06.10, 13:53 | #1 |
numan hadi kahretsin sevmisim
Bu Yürek Dayanmaz Ayrılığın Yüküne Dur Gitme Ne Olur Diz Çökem Önüne Kahretsin Sevmişim Günlümü VermişimYaralı Yüreğim Ben Sensiz Neyleyim Gidiyorsun Bensiz Bırakıp ÇaresizNe Yaparım Sensiz Dur Gitme Gitme Keşke Biraz Daha Kalabilseydin Yalnızlığımı Biraz Daha ErteleyebilseydinBu Ne Aceledir Be SevgiliDaha Sonbahar Gelmediki NereyeBir Daha Göremeyecekmiyim SeniGörsemde Tutamayacakmıyım ElleriniKal Biraz Daha Ne Olur Daha Sonbahar Gelmediki Kahretsin Sevmişim Günlümü VermişimYaralı Yüreğim Ben Sensiz Neyleyim Gidiyorsun Bensiz Bırakıp ÇaresizNe Yaparım Sensiz Dur Gitme Gitme Duymuyormusun Bu Acı Çığlığımı Görmüyormusun PerişanlığımıToprağa Dönüştüren GözyaşlarımıDaha Sonbahar Gelmediki Nereye Bumuydu Senin SözünBukadarmıydı Senin Sevgin Bu kadar Ucuz Bu Kadar Yalan Bu Kadar Alçak Bu Kadar ŞerefsizmiydiDaha Sonbahar Gelmediki Sevgilim Nereye Kahretsin Sevmişim Günlümü VermişimYaralı Yüreğim Ben Sensiz Neyleyim Gidiyorsun Bensiz Bırakıp Çaresiz Ne Yaparım Sensiz Dur Gitme Gitme Gitmekte Kararlısın AnlaşılanArkanı Dönüp Uzaklaşırken BendenAnlına Kondurdugum Öpücükleri Hayal EtYarı Yolda Anlayacaksın Yıllardır Anlam Veremedigin SözlerimiGeri Döneceksin Hemen Unutma Geri Döndügunde Ruhsuz Bir Beden Göreceksin Bıraktığın YerdeSonbahar Gelmiş Gelmişte Gecmiş Anlaşılan Hoşçakal Gönülsızın Hoşçakal Güzel Gözlüm Hoşçakal Dokunma Cesedime Cek Kirli ElleriniDokunma Cesedime Dokunma ww.uydulife.tv
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|