20.02.10, 00:03 | #1 |
Windows X2010 Modifiye XP
Windows X2010 Modifiye XP |Size:611 MB Eklenen Bileşenler! -Sata Driverlar -Aralık 2009 itibariyle güncelleştirmeler -En son DirectX güncellemesi -Java, Silverlight ve Flash eklentileri. -Winrar 2.91 ve yanında Arşiv Ekstra -İE8 ve MP11 -Sanırım bi 25 tane falan tema -190 küsür olması lazım Duvar kağıdı -Kolaylık sağlayan sağ tuş eklentileri (A&R Çalışması) -Vista fare işaretçileri ve sesler -Son olarak bir kaç optimizasyon ayarı Ayrıca fazla uğraşmadan Cd içerisine Extra adına bir kalsör attım. İçinde ihtiyacınıza göre kullanabileceğiniz şeyler var. Çıkarılan Bileşenler! FrontPage Uzantıları MSN Explorer Windows Anında Mesajlaşma [Messenger] ;# Çoklu Ortam # Fare Işaretçileri Ortam Merkezi [Media Center] Örnek Müzikler Resimler ve Arkaplanlar ;# Diller # İngilizce ve Azerice HARİÇ BÜTÜN DİLLER ;# Işletim Sistemi Seçenekleri # .NET Framework Arama Asistanı El ile Kurulum ve Yükseltme Masaüstü Temizlik Sihirbazı MS Yardımcısı Out of Box Experience (OOBE) Tur ;# Klavyeler # Azeri Latin, Türkçe F, UK ve USA klavyeler HARİÇ HEPSİ! ;# Servisler # Indeksleme Servisi ;# Uygulamalar # Evrak Çantası Internet Oyunları Pinball ;# Klasörler # DOCS SUPPORT VALUEADD Partlar toplam:561 MB, İso Dosyası:611 MB [HIDE] [/HIDE] ww.uydulife.tv
Ölümü bildiği haldegülüp neşelenen,Kadere iman ettiği halde üzülen,Rızka ALLAHü tealanın kefil olduğunu bildiği halde lüzumsuz zahmetlere giren,Kıyamette sorgu suale inandığı halde gaflete dalan, Fani olduğunu bildiği halde,dünyaya bel bağlayan kimseye hayret etmemek imkansızdır PROGRAMLAR VE KONULAR ALINTIDIR ve TANITIM AMAÇLIDIR..
|
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|