25.12.09, 13:02 | #1 |
Ne garip bir sevda bu
Ne garip bir sevda bu Giriftar oldu yüreğim senle bu derde Nerde bu derdin çaresi söyle nerde Ben kahrı çekilmez gurbet ellerde Sabahların hiç olmadığı bir yede Ben bir dağın ardında sen bir dağın ardında Ne garip bir sevda bu Ferman dinlemez kural tanımaz Tüm hayata rest çekmiş bu yürek Bir senin sevdan karşısında eli kolu bağlı şimdi Ne garip bir sevda bu Yüreğim acıyor canım yanıyor Bir sen bilmiyorsun çektiğim çileyi Bir sen görmüyorsun halimi Karda kışta kalmış bir kuş gibiyim şimdi Kolum kanadım kırık Yalnızım sensizim çaresizim Ve yine özlemindeyim Ne garip bir sevda bu Martıların denizi, kelebeğin baharı Çiçeklerin suyu sevdiği gibi seviyorum seni Oysa sen bilmiyorsun Seni sevdiğimi Ne garip bir sevda bu Gözlerin düştü yüreğime Erdim karşında kör oldum Kaç sefer dilimin ucuna geldi de Diyemedim ‘Seni Seviyorum’ diye Bağıramadım ölümüne Söyleyemedim bir sana yandığımı Ne garip bir sevda bu Kör etti beni gözlerin Göremiyorum senden başka hiçbir şey Yalnız sen varsın gözümde Senden gayrısı hep yalan Yalnız sen varsın şimdi yalnız sen Ne garip bir sevda bu Kavuşmak bir yana Seni sevdiğimi bile bilmiyorsun Ayrılıktan zor geliyor Sevdamdan habersiz oluşun Ne garip bir sevda bu Ne garip.. ne garip…. ww.uydulife.tv
|
|
25.12.09, 16:24 | #2 | |||||||||
V.İ.P. ÖZEL ÜYE
Üye Numarası: 1533
Nereden: ALmanya
Konular: 344
Rep Gücü : 16
Rep Puanı : 75
Rep Seviyesi :
Level: 22 [] Paylaşım: 0 / 525 |
yüregine saglik serdar