26.08.08, 02:42 | #1 |
Senİ YÜreĞİmden Alabİlİr Mİsİn???
Ben senden hiç vazgeçemedim ki ..
Ben seni özLemeye hiç doyamadım ki.. Sen bırakıp giderken beni o Lanet oLası kaRanLıkta .. Ben dökeRken gözya$LaRımı topRağa .. Gidi$ini , biti$imi izLemeye dayanamadım ki ..! Oysa .. Ne güzeL biR masaL yazmı$dım ben .. Sana , bana , bize .. Mavi bir masaL'dı bu geRçekLe$mesi için ALLah'a heRgün yaLvaRdığım .. Ben hiç büyümeyen o masaL pRensesi ,a$kına daLan .. Ve sen .. Yanımdayken özLediğim , masaL mavisi gözLeRinde "hayat" buLduğum PrenS'im .. Hiç gitmiyoRdun sen masaLLaRımda .. BırakmıyoRdun eLLeRimi .. Ama bu masaL , bu mavi masaL geRçekLe$medi hiç .. Oysa ben hazıRdım bu mavi masaLdaki kimLiğime büRünmeye .. Ama Sen .. Yoktun i$de yoktun ..! PRenS'imi istiyoRdum ..! a$kına daLmak .. GözLeRini eLLeRini yüReğini tenini ..! SEN'i istiyoRdum i$de saçından tırnağına .. SonRa biRgün çıkageLdin .. Ama eksikti biR yanın .. akLın bendeydi beLki ama .. YüReğin bende değiLdi .. eLLeRini tutuyoRdum /eLLeRin benim değiLdi .. gözLeRin heRgün daha da yabancıLa$ıyoRdu .. sevgi'n .. Sevmedin ki hiç .. Sevdi'n sandım .. Kendimi kandıRdım ..Ben ikimizin yeRine de sevdim ..! Yine de .. Gittin .. Gitme dedim .. Gitme .. Ü$ürüm sensizLikte .. Zindan oLuR yüReğim , yaLnızLığıma .. KaRaRıR güne$im .. gideR maviLeRim .. DinLemedin dinLemedin dinLemedin ..! Ve en önemLisi .. Ba$Lamayan bu mavi masaL biteR .. BitiRme masaL'ı .. Gittin .. Ve masaL'ı bitiRdin .. MasaL bitti de, söyLesene PrenS ! Seni yüReqimden aLabiLiR miSin ! Beni Benden ayıRabiLiR miSin... SENİ YÜREĞİMDEN ALABİLİR MİSİN????? ww.uydulife.tv
|
|
Bookmarks |
Etiketler |
yürek |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|