![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() DeLi SeVDaM ![]() ![]() ![]() ![]() Ah deli sevdam Icimde yanan deli bir firtina yoklugun Gunesli taze bir pinar gibi ak istersen Mor daglarin ustunden ak durmaksizin Ciceklen nergislerin tadina ![]() Doku sehvetini kelebeklerin kanadina Ah bir koy corbasi tadina sin Yayla cicegi sinmis bugusuna Bir yudumda bin sevda filizlendir ruhumda Yansin dilim tadindan Kavrulsun ruhum durmadan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni anlatmaya doymadim Ben sana anlamlar yuklemeye yetmedim Bir kelebek konmus deli atin yelesine Ruzgar boynunu egmis renk cumbusunun akisina ![]() Nal sesleri dokur topraga sevdami Ah bilsen sevdanin yuzu suyu hurmetine acar cicekler Bin yillik bir agac yapraklarinda sabahin gozyaslari Sevdanin hatirina isler yapragina bereketi ![]() Iste o acan sevda benim Iste o akan yesil benim Yesili icen bahar benim Bahara secde eden can benim ![]() Yoklugunun huznunden doguyor bunca hasret Varligin deli bir tayin coskusu En ateslisi en sehvetlisi En cocuksu olani ![]() Sevinc yagiyor dallarindan yasama Ben yoklugunun huznunden varliginin sevincine kosuyorum sevdayla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarp kayaliklarin avcisiyim ben Bak ellerimdeki kocaman nasirlar seni arayislarimin cabasindandir Arayislarimin bitmeyen kavusulmazisin ![]() Gozlerini ciziyorum karanligima Sevincli iki isik evrenine dolleniyor bilinmezligim Koy yollarinin tozlu issizligiysam ben Serin bir derenin kiyisina oturuyorum ![]() Su cicekleri piril piril Su cicekleri sevda kokan Sari isiltili arilara vermis bedenlerini Sen bu sevdali fotografsin Ruhumun duvarlarina asili Issizligimin ortasindaki en guzel ruya En guzel masalsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bak dillenmeyen suskunluguma Uzak ufuklarin erisilmeyen suskunlugu isem ben Bin yillik bir turku soyler bak yagmurun elleri ![]() Yagmur dualarinin gerilmis sabirsizligina dusen Sevinci kara topragin ak meyvesinde anlatan resimsin sen Nadas dusmus yuregime yoklugunda Bir senin baharini beklerim...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ww.uydulife.tv
|
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
deli sevdam |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|