20.10.09, 12:31 | #1 |
‘Windows 7’ 3 dolara satılıyor!
‘’ pazara çıkmadan korsanı ’de 3 dolara satılıyor
Perşembe günü (22 Ekim) ’nin kentinde yapılacak tanıtım toplantısının ardından satışa çıkarılacak olan ’un yeni işletim sistemi şimdiden ’de piyasaya çıktı ve Bose müzik setlerinin sahte modellerinin sergilendiği Şangay’daki Xiyang pazarında, Windows 7’nin sahtesi 20 yuan’lık (2.9 dolar) fiyatla satılıyor. Windows 7, ABD’de 320 dolarlık fiyat etiketiyle satılacak. Yüzde 80’lik büyük kaçak Resmi lansman tarihinin bir hafta öncesinde satışa çıkarılan Windows 7’nin tam sürümü İngilizce ve Çince olarak satılıyor. Ürünlerin deneme sürümlerinin ele geçirilmesinin ardından hazırlandığı belirtiliyor. Sahte ürünlerin yanı sıra korsan kullanımı Çin’de büyük rakamlara işaret ediyor. Yazılım pazarının ülkede yılda 6.6 milyar dolarlık kaybı olduğu belirtilirken, ülkedeki korsan yazılım kullanım oranı yüzde 80’leri buluyor. Daha önce Çin’de korsan Windows kullananların ekranlarını siyah bir ekranla geçici olarak karartan ardından da saat başı sesli-yazılı uyaran Microsoft’un, yeni ürünle ilgili ne yapacağı merakla bekleniyor. Microsoft’un sıkı güvenlik önlemleriyle birlikte gelerek Vista’nın yerini alacak olan Windows 7, ’de global lansmanla aynı tarihte pazara çıkıyor. ww.uydulife.tv
20.10.09, 12:52 | #2 | |||||||||
Üye Numarası: 1
Nereden: Yalova
Yaşım: 46
Konular: 2124
Rep Gücü : 10
Rep Puanı : 1000
Rep Seviyesi :
Level: 48 [] Paylaşım: 119 / 1190 |
Çin bu rahat durur mu? Verecen sopayı :mad: her yere el attı namussuzlar türk malı bulamaz olduk. Microsoft ne yapsın.
ww.uydulife.tv
20.10.09, 12:57 | #3 | |||||||||
V.İ.P. ÖZEL ÜYE
Üye Numarası: 779
Yaşım: 42
Konular: 121
Rep Gücü : 18
Rep Puanı : 296
Rep Seviyesi :
Level: 18 [] Paylaşım: 0 / 437 |
adamlar her seyi yapıyor cd kac para yaw
ww.uydulife.tv