![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() İklimlerin her daim rotasında dönüp duran Alacalı renkleriyle doğanın tüm kızıllığını gölgede bırakan Sevimli Kelebeğim... ![]() Özgürlüğüm Yaşanmışlığım Ve yaşanması için ömrüne Ömürler Adadığım... ![]() İnsanın gün içinde aldığı soluk kadar İsmini tekrarladığım Verdiği soluk kadar yanına en renkli çiçek adları Yakıştırdığım... ![]() Kuruduğum anlarda yağan Nisan Yağmurum... Ümitsiz kapanan her gün için Bir sonraki gün ki Umudum... ![]() Sırf suretini baki kılabilmek için hayallerimde Gözlerimi Yumduğum... ![]() Yalın sabahlarda ki Gün ışığım.. Yağmurdan sonraki Gökkuşağım.. Tenimden bir parça gibisin Olmadan Yaşamayacağım... ![]() Kimsenin cevaplamasına izin vermeden Çözmeye ömrümü adayacağım Sorum.. Bir kaç insanın ağzından söylenmiş Anlamaya en açık Yorumum... ![]() Yüreğimde ki elektiriklerin kesilme ihtimaline karşı Her daim yanmaya hazır Mumum... ![]() Bir okyanus olup sahillerime vuran Kumum... Daha önce kaç ağızdan duydun bilmiyorum.. Yürekten duy istedim bir kerede Seni Seviyorum... ![]() ww.uydulife.tv
|
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
çok şeyim... herşeyim... |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|