08.07.09, 10:32 | #1 |
seni özledim
seni çok özledim aslında bende bilmiyorum kaçıncı cümlem bu seni özledimle başlayan yokluğun zor yokluğun acı böyle başlıyor ayrılıklar çekemiyorum ne bu sevdayı ne sensizliği ne de yaşamayı aslında ben yaşamayı beceremiyorum gel demek bile zor geliyor dilime oysa tek teselliyi yüreğim gözlerinde bulurdu dostlarım seni suçluyor sebebim senmişsin ama kimse bilmiyor benim içimde kanayan ayrılık acısını kimse bilmiyor seni böyle sevdiğim için yandığımı neden sevdim seni neden bu kadar yalnızım sorular sorular kafam çok karışık bitanem kimse yok görüştüğüm arkadaşım eşim dostum sevgilim sevdiğim hiçbiri sen değil hiçbiri senin gibi bakmıyor bana ellerimi senin gibi ısıtmıyor senin gibi sımsıcak sarılmıyor bana seni çok özledim gurur sandığım sana kızgınlığımın ne olduğunu bende bilmiyorum belkide çaresizliğim yalnızlığım kararsızlığım her neyse savaşındayım ya unutacağım ya yenileceğim ben yaşamayı beceremiyorum bunu biiyorum aynada saatlerce kendimi seyredip seninle konuşuyorum acıyor canım anlatamıyorum soğuk burası kuru bir ayaz üşüyorum yüreğim kuş gibi çırpınıyor sana seni özledim galiba ben yine sana yenildim..... sevdiğim ww.uydulife.tv
|
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|