27.04.09, 15:07 | #1 |
Bırakma Beni Anne
Ne çok şey anlatıyor yorgun bakışların Bin bir anlam taşıyan yüzündeki kahırlı çizgilerle Nede güzelsin yüreği güzelim Bana öyle bakma Anne! Yeter artık kızım dayanamıyorum demesin dilin Sus Anne Sus biticek Dayan ömrümün sahibi Biraz daha daha Sabır… Biten umuduna biraz daha bekleyiş ekle Sen varsın diye bu mutluluğum Yüzümün yalan gülmeleri Sanadır çileli Annem Sana… Kanayan acılarınla ne büyük Güneşsin Yaşayan her anıma… Bırakma beni Sensiz kör karanlıklara Düşüncelerimdeki Sensizlikle başa çıkamazken Yokluğunla nasıl savaşırım Dayanamaz yüreğim kimsesiz kalışıma Kapımı ilk açan,bana ilk gülen Hoş geldin Meleğim diyen Beni Sevmelerin akıl almaz haliyle Seven Sen olmadıkça Beni o bu Sevmiş neyleyim be Annem Bırakma beni Anne… Yeter beni büyütme Başkalarının ateşiyle ben yanarken Senide yakmak istemiyorum Ağlama Anne bana sımsıkı sarıl Hadi karanlığımın güneşi Yatır beni dizlerine Ellerin saçlarıma ilişsin Sen beni mutluluk adına kandırırken bende inanayım Yüreğim dayanmıyor Anne Senin el bebek büyüttüğünü Sevmeye kıyamadığını yok edişlerine dayanamıyorum Ben Senin doğdum Senin değimliyim? Anne Verme beni pas tutmuş ellere Üşüyorum Bırakma beni Anne Yaş dolmuş gözlerinle Veda eder gibi bakma yüreği güzelim Akmasın yaşların Ben ikimizede ağlarım Hep Sen yandın bana Yeter (Her şeyim) Körüklenmiş ateşlerde ben yanayım artık Sana… alıntı ww.uydulife.tv
|
|
Bookmarks |
Etiketler |
bırakma beni anne |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|