|
|
LİVE MESSENGER HAKKINDA HERŞEY Msn messenger hata çözümleri, nickler,çoklu msn oturum açma hakkında herşeyi burada bulabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Stil |
26.04.09, 08:31 | #1 |
kısa nickler=)
-UmuduM yOk GeLEcegiMDen Ama PİşmAn DeiLim GEÇmiŞimDen.. -KaLiteNİ BAŞkasI BeLirLERse UcuZA GİderSİn... -Bİr Gün ANLArsıN HayAL KUrmaYı ; BEkLEmeYİ , ÜMİt ETmeYİ -TAş VE SOpa KEmikLEri , SÖzLEr İSe KaLpLERi KIrar... -Ne unuTacaK kadaR nefRet eTTim...nede hatıRLıycak kadaR ç0K sevdim -HayaTIma Gİren HERkeS Bİ MutLULuk KAtTı ...KİmiLERi GeLİrkeN KİmiLERi GİderKEn... -HErkeS Bİr YaşaM ŞEçeR Ve O ŞEÇtigi YAŞamıN BEdeLİni ÖDer..! GeLEne GİdeNe EyvaLLAhıM , GELmişiNe GEÇmiŞine **kTİr ÇEkeSİm VAr...! -HEr SefeRİnDE İÇimDe buLUyoRsAM SEni ELbeT VAR Bi SEbeBİ..!!! -KiMİ YAnınDA ARıYOrsAn ÖNce İÇinDE buLacAkSIn... -HEdeFin BEnSEm HEr ATışıN KAraVAna-KRaLIna YoL VERen SOytarıSInı MI DÜŞünCEK... -SAnA Git DİyeMem Ama KaL DEmek De GELmiyoR İÇimDen..! -HEr YÜRegiN KöşeSİnde YARaLı BiR Yer VARDır!!! -DEniZ DErinDİr DUruLMAz DosTLUk EBediDİr UnutULmaz.... -BeN HayaTTa eN çoK öLmeyi SevdiM.... -Bu DÜnyaDA YEri DoLDUruLMayAcAk KİMse YOktUR O YüzDEn ESkiLEre SeLAm YENiLEre DEVam... -öLÜmDen KorkMuyorUm Da TEk KOrkuM UnTuLMak... -Bİr GönüLDE İki SEvdA OLmaz GÜzeLim-Gulusune Bin Kirsun Siksada Olum Unutma Umuda Kursun Islemez Gulum -DışıNı SüsLeR içiNi TakmaZ oLmuşSuN...... -SEvmeK ÖLmektiR BEncE , BEndE SEvmişTİM ÖlmedeN ÖNce !! -HakLıyDın Hep Sen, AcıLar BeDava, MecBurDuk Hep UzakTan BakMaya -KaBuL EtTim HaTa BenDe, BeN GörDüm ÖnCe , ÖLdün ZaTen KaÇ GüN ÖnCe... -BazEn KEndi GÖLgene BASar SENdeLEnirSin ISSız soKAkLArda !!! -HErşeYİDEneRİm; Ama YapaBİLdikLErimi YAparıM..! -Sen YİNe oOLdugUN Gbi kaL Bn MİSafirİM Bu SEhirDE..! -İŞLEneN Suç KADar ALInaN İNtiKAm DA ETkiLİ oOLmaLI !!! -ÖLümÜ ÖzLeDiM Anne YaŞaMaK İsTeRKeN DeLiCeSiNe... --------------^^------------^^ ---------------- KaLbi 2 Kişi PayLasamaZ..! BasTım Mühürü GöReceK güNünü!! Herseyin Yeri ve zaMaNı vardıR..Bu Yer ve zaManın uyGun oLduğu bir ZamaN asLında bi YaLandır.. İster susar ayrıLık konusmasıNı dinLersin..İster hayKırır AyrıLığa 1 Kez oLsn isYan edersN' Hani o sessiz günde kulağıma fısıLdamıstın ya...BeniMLe çıkarmısın diYe.. Duy şimDi fısıLtımı!! SeninLe MerDiveeN biLe çıkmam (süpermiş ) SensizLik mi ?? o ne demekk yeni Bi Yicek falanmı AyrıLık öLümden biLe zor!! (-_-) JeLib10 (-_-) SessiZLiğin Sesini DinLe!! Bir fısıLtı gibi BazEn o En BüyüK çığLıkLar...!! <3 PinL angeL..! impossibLe Lovee RocKed Out To..! Vay Bee Ben Neymişimm :/ ^sokakLarda pahaLLı oLsa oLurmusun bizimLe sarhoş! Bosver kıLıfımı bosvR beniM için GüzeLL!! Im Not NormaL.. -'- ParoNaManyaK -'- Beyninin içi BomBoş..! kurduğun hayaLLer hep boş!! haYat boşş EğleN ÇoŞşş Mod : NiteLiksiz!! Kendin RahaT oLabiLirsin ama Beni rahatSız etme hakkına saHip oLamazsıN! Aşk oLunCa konu..geLmiyo sohBetin sonu!! ww.uydulife.tv
|
|
Bookmarks |
Etiketler |
kısa nickler=) |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|