06.08.08, 17:23 | #1 |
İnternetten ps2 oyunlarını indirmek ve yazdırmak
1- En yavaş hızda yazdırmak : Örneğin nero da ps2 oyunu yazdıracaksanız en yavaş hızda yazdırın. dvd yi taktığınızda 4x görünebilir fakat yapmanız gerek şey önce imajı göstermek. Boş dvd yi bilgisayara takmadan önce 1x i seçin ve yaz diyin. Nero boş dvd takın dediği zaman dvd yi takın ve yazım işlemi bitenekadar bekleyin. (neroda 4x le yazıldığını göstericektir baştaki gibi ancak açılışı düşük bir hızda yaptığı için oyun dvd niz çalışıcaktır) alternatif olarak (ben bunu kullanıyorum genelde) clonecd programını kullanın çünkü direk dvd takılı olsa bile 1x i seçebiliyorsunuz. 2-DVD markası ve cinsi: Bu konuda, max 8x lik dvd ler kullanın! Benim kullandıklarım imation, hyundai (hiç sorunsuz), maxel, memorex dir. Başka marka dvd lerde kullanabilirsiniz fly, aopen vs. gibi markaları bir süre sonra ps2niz kabul etmiyecektir. (eski yazdığınız oyunlar çalışır) yeni yazdıklarınız çalışmıyorsa fazla zorlamayın çalışmıyacaktır. Hyundai ye karşı benim makinam hiç bir tepki göstermedi. 50 den fazla oyun olmuştur, hala hyundai ile yazdıklarımı kabul ediyor. (pahallı markaları tercih edin...) ww.uydulife.tv
Konu karantina82 tarafından (06.08.08 Saat 17:42 ) değiştirilmiştir.. |
|
27.07.13, 00:15 | #2 | |||||||||
YENİ ÜYE
Üye Numarası: 16943
Konular: 1
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 10
Rep Seviyesi :
Level: 1 [] Paylaşım: 0 / 8 |
bir türlü dvdye yazamadım karantına 82 yok imaj dosyası yok mds dosyası aklım almadı kardes 10 tane program ındırdım aklına gelebılecek hepsı ama yapamadım
ww.uydulife.tv
|
|||||||||
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|