03.10.12, 07:14 | #1 |
Google Play Store\'den Uygulamaları PC\'ye Apk olarak indirme
Sitede bu konuyu "Real Apk Leacher" ve "Google Play Store" kelimelerini yazarak tarattım.Fakat karşıma bir şey çıkmadı.Bu yüzden paylaşılmadığı kanaatına vararak konuyu açmak istedim.
Google Play'dan Bilgisiyara nasıl uygulama indirilebileceği konusunda alternatif,basit kullandığım bir yöntemdir. NoT: Bu yöntemle marketteki sadece ücretsiz uygulamaları indirebilirsiniz. 1. Aşağıdaki Real Apk Leacher uygulamasını bilgisayarınıza indiriniz ve bir klasöre çıkarınız ve uygulamayı çalıştırınız. Aşağıdaki ekran görüntüsü karşınıza çıkacaktır. Real APK Leecher v1.3.5 Burada e-mailinizi,şifrenizi ve cihazınızın Device ID numarasını giriniz.Tabiki bir gmail hesabınızın olması gerekiyor.Sonra resmin sol alt köşesindeki "save" seçeneğini tıklayınız. 2.Cihazınızın Device ID numarasını öğrenmek için marketten ücretsiz olarak indirip cihazınıza kurunuz.Kurduktan sonra aşağıdaki resimdeki gibi cihazınızın kayıtlı e-posta adresi ve ID'si görüntülenecektir.Telefonunuzun ID'sini *#*#8255#*#* kodunu tuşlayarak da öğrenebilirsiniz. Market linki: 3.Real Apk Leacher'in aşağıdaki ekranında sağ üst köşesindeki boşluğa indirmek istediğiniz uygulamanın adını yazarak aratınız.Aradğınız uygulama gelecektir.Uygulamanın üstüne gelerek mausla sağ tıklayın sonra download this app seçeneğini tıklayın indirme başlayacaktır. 4.İndirme bittiğinde " hide" tuşunu tıklayınız.İşlem bitmiştir. Arka arkaya gönderdiğiniz için mesajlar birleştirildi: Bugün, 02:07:19Her ne kadar konu başlığı aynı olsada yöntem farklı,link farklı konu başlığı olarak kalsaydı ne sakıncası olabilirdi.Böyle yararlı konular mesaj aralarında kaynar gider.Konu başlığını "Real Apk Leacher" olarakta açabilirdim.Bu paylaşımı XDA dan aldım.Mesela, orada her iki yöntemde farklı konu başlıkları altında paylaşılmış. ALINTIDIR teşekürler özüt ww.uydulife.tv
La İlahe İllallah kalbimizi karartma. La İlahe İllallah rızkımızı daraltma. La İlahe İllallah bizi imansız bırakma. La İlahe İllallah kabirde bizi bunaltma. La İlahe İllallah kendi kapından başka kapı aratma. La İlahe İllallah kendine kul habibine ümmet olmaktan bizi biran bile ayırma. La İlahe İllallah hesapsız sabır ver. La İlahe İllallah azapsız kabir ver bizlere Allah'ım… AMİN AMİN AMİN ASALET BOYDA DEĞİL, SOYDA OLMALI İNCELİK BELDE DEĞİL, DİLDE OLMALI DOĞRULUK SÖZDE DEĞİL, ÖZDE OLMALI GÜZELLİK YÜZDE DEĞİL, YÜREKTE OLMALI.. |
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|