04.08.12, 23:32 | #1 |
VU+ Duo Twin Linux HDTV Receiver USB Stick Üzerine Kayıt Yapma
VU+ Duo Twin Linux HDTV Receiver USB Stick Üzerine Kayıt Yapma
Arkadaşlar bu işlemi bir çoğumuz biliyor ama cihazı yeni almış arkadaşlarımız bilmediği ve forumda sorulduğu için anlatma gereğinde bulundum sırası ile yapılacak işlemler.. Ben 8gb Usb Stick kullandım elimde o vardı Bilgisayarımızda USb stick FAT32 olarak biçimlendiriyoruz ve stick VU DUO usb portlardan birine takalım Ayarlar kısmına geçeip kayıt yolunu usb göstermemiz gerekli... MENÜ KURULUM SİSTEM AYARLARI RECORDİNG PATHS ( Aşagıdaki ayarlar opsiyonel makina içine hdd takıldığı zamanki standart ayarlar..) Bu aşamada ok ile giriş yapıyoruz.. Yeni kayıt yolu eklemek için bu aşamada MENÜ basıp karşımıza gelen giriş menüsünden dosya listesine geç kullanıp okeyliyoruz.. Üst klasör bölüme okeyleyip usb üzerine gelip yeşil tuşa basalım bu aşamadan sonra Default movie Bölümünü /movie/usb/ seçmiş olduk Timer Record /movie/usb/ İnstart Record /movie/usb/ yollarınıda seçelim ve yeşil düğme ile hafızaya alalım exıt ile çıkış yapalım.. Bu ayarlardan sonra artık makinamız usb stick üzerine kayıt yapacaktır işte örnekler... ALINTIDIR EMEĞİ GECENLERE TEŞEKKÜRLER ww.uydulife.tv
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|