27.08.10, 23:26 | #1 |
EaSy XP 2010 EditionV.1
>>Sistem Gerksinimleri<< RAM Miktarı: 128MB (Ama 256 MB olursa Daha performans gösterir) HDD'de Kapladığı Alan: 2GB Ekran Kartı: 32 MB (Marka Fark Etmez) Klavye : PS\2 (USB'Klavyeyi De Bilgisayarınız Boot Ekranında Tanırsa Sorunyok) Şimdi Geçelim Boot Menüsüne; >>Multi Boot Menüsü<< Multi Boot Ekranında Bulunan Bileşenlhttp://www.katilimsiz.com/isletim-sistemleri/erden Bahsetmeden Önce Eğer Ekranda Bir Öğeyi Vurgulamazsanız Otamatik Kuruluma Geçer Hangi Tuş Hangi Öğeyi Çalıştırıyor; G Ghost11 P Parttion Manager A Acronis 2009 H HDD den Başlat Y Yeniden Başlat 1 EaSyXP Kurulumunu yap Tuşlar Böyle Simdi Katılımsız XPmizdeneler Var Onu Öğrenelim >>EKLENENLER<< SP3 2010 Temmuz Trk Güncellemesi SP3 Sonrası Updateler DirectX 9.0c Media Player 11 Güncel İnternet Explorer 7 Flash Player 11 AIO Temalar İmleçler Sağtık Eklentileri Fontlar Yeni Görev Yöneticisi ve diger öğeler Vista Görünümü & İkonları >>Sürücüler<< Sata/Raid Sürücüleri S3 IGP Sürücüler Not:Bu Kısımdan Sonraki Sürücüler CD-DVD nin İçindeki Autorun Menüsünde Bulunmaktadır. Anakart (Chipset) Sürücüleri CPU(işlemci) sürücüleri Ethernet (Lan) Sürücüleri Masstorage(Depolama) Sürücüleri >>Ekprogramlar<< CCLEANER(Temizlik Aracı) WinRaR 3.80TR AIMP2 Denetim Masası Eklentileri DNS Ayarlayıcı KLM Kodek Peketi Tera Copy(Hızlı Kopyalama Aracı) Java sun 11 Eset 3 AntiVirüs >>Yüklemesi Kullanıcıya Bağlı Olan(MasaÜstüne Gelecek Programlar)<< Mozilla 3.5 Rocket Doc HIJACKTHIS >>Pach/Yamalar<< TcpIp Değeri 100 olarak Ayarlandı Uxtheme yaması yapıldı >>SİLİNENLER<< Bu Kısım Da XP CD'Sinde Gerk Olmayan Dosyaları Sildim Bunlardan Biri De Diller Çünkü;XP Katılımsız Olduğundan Kurulum Sırasında Tek Bir Dilden Kurulumu Yapacak Yani Kullanıcının Seçim Yapa Bilme Gibi Bir Şansı Yok Ama Elinize Tam Bir Geçek XP CD si ni Sürücüye Takarak DenetimMasasından Yükleye Bilirsiniz >>Silinen Uygulamalar<< Internet Oyunları >>Silinen GerekSiz Dosyalar<< clock.avi yahoo.bmp swtchbrd.bmp >>EKRANGÖRÜNTÜSÜ<< Format Ekranı Boot Ekranı Format Sonrası Görünümler İndirme Linkleri(linkler birbiriyle uyumludur istediğiniz adresten karışık indirebilirsiniz) [HIDE] Rapidshare FilesTab Enterupload [/HIDE] Dosya Boyutu 634 MB Kalıp Dosyasını Power ISO programı İle CD yazdırın ww.uydulife.tv
Ölümü bildiği haldegülüp neşelenen,Kadere iman ettiği halde üzülen,Rızka ALLAHü tealanın kefil olduğunu bildiği halde lüzumsuz zahmetlere giren,Kıyamette sorgu suale inandığı halde gaflete dalan, Fani olduğunu bildiği halde,dünyaya bel bağlayan kimseye hayret etmemek imkansızdır PROGRAMLAR VE KONULAR ALINTIDIR ve TANITIM AMAÇLIDIR..
|
|
Bookmarks |
Etiketler |
easy xp 2010 editionv.1 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|