12.08.10, 00:17 | #1 |
nurettin rencber sarki sözleri
Ağlama Yar Sen Leyla'ydın bende Mecnun Çöller içinde Sen alevdin bende rüzgar Küller içinde Gel de bir gör şu halimi Kullar içinde Yeşermez bahçem Kapanmaz yaram zaman içinde Ağlama yar Bir gün gelir bu hasret biter Döneceğim ağlama Bekle beni ağlama Her selamın her kelamın Yanadır bende Son bir kere görse idim Son nefesimde Sende git yar sende bırak Sende unut beni Kanasın yaram Sararsın bahçem zaman içinde ww.uydulife.tv
12.08.10, 00:18 | #2 | |||||||||
V.İ.P. ÖZEL ÜYE
Üye Numarası: 1533
Nereden: ALmanya
Konular: 344
Rep Gücü : 16
Rep Puanı : 75
Rep Seviyesi :
Level: 22 [] Paylaşım: 0 / 525 |
Almanya Yolları Karşıma Karşı Almanya yolları karşıma karşı Akıyor dinmiyor gözümün yaşı Bülbül olmuş öter ayrılık kuşu Ağla anam ağla garibin oğlun Otuzuma varmadan sarardım soldum Ağla anam ağla garibin oğlun Seni eller içinde seçemez oldum Göğerdi mi bizim köyün meşesi Büyüdü mü ocağımın neşesi Ne zorumuş yılda bir görüşmesi Ağla anam ağla garibin oğlun Otuzuma varmadan sarardım soldum Ağla anam ağla garibin oğlun Seni eller içinde seçemez oldum ww.uydulife.tv
12.08.10, 00:19 | #3 | |||||||||
V.İ.P. ÖZEL ÜYE
Rep Seviyesi :
Aşk Sana Benzer bir gün çıkıp gel uzak yollardan benim can yaramı sarmak için çünkü bir nefes ki aşk sana benzer benim can yaramı sarmak için çünkü derin bir nefes ki aşk sana benzer gökte parlayan ay kalpte incinen söz çölde ışıldayan su sana benzer hoyrat bir aşk içinde yandım çok zaman söyle koca bir hayat nasıl gecer senle gecen her ömür sana benzer şimdi söyle bu hayat nasıl gecer sensiz geçen her ömür küle benzer gökte parlayan ay kalpte incinen söz çölde ışıldayan su sana benzer.. ww.uydulife.tv
12.08.10, 00:20 | #4 | |||||||||
V.İ.P. ÖZEL ÜYE
Rep Seviyesi :
Ay Düşünce ay düşünce denize seni hatırlarım ince ince yağan yağmur,iskeleye yanaşan vapur haydarpaşa garı seni hatırlarım ay düşünce denize kalbim çarpar,telaşlı bir kuş olur siyahlar içinde bir kadın ve yakasında ipiri kırmızı bir gül seni hatırlarım ay düşünce denize söylenmemiş sessiz bir şarkıydım,tozup giden bir ilk kar solgun begonya kalkmak üzere bir tren seni hatırlarım ww.uydulife.tv
12.08.10, 00:21 | #5 | |||||||||
V.İ.P. ÖZEL ÜYE
Rep Seviyesi :
Ayrılık Vakti Vakti geldi ayrılığın Ne yapsak boş Kurtulamaz bu sevda Bu amansız rüzgardan Anla beni Geçmişteki günlerimiz Birer birer hayal oldu Birer birer yalan Gözlerindeki yaşı sil canım Beni burda bırak git Gereksiz artık anlamı yok sözlerin Bu aşk gömülmeli Oysa senle Çok zamanlar paylaşırdık Acıları umutları Hiç usanmadan Yüreğimde saklı kalan anılarla Gidiyorum bu şehirden Sevgilim hoşça kal ww.uydulife.tv
12.08.10, 00:22 | #6 | |||||||||
V.İ.P. ÖZEL ÜYE
Rep Seviyesi :
Benden Selam Söyle Dağlara içimde ki ateş dinse külleri donsa günler değil aylar değil yıllarım yansa garip canım musallada döne döne yumd-sa unutamam ben o yari başka gül için oy turnam turnam benden selam söyle dağlara benden selam yari görmeyeli oldu bir hayli zaman benden selam söle dağlara benden selam benden dağlara kanadım kırılasa bile konar göçerdim ayrılık zehrini kana kana içerdim mecnun gibi bile bile serden geçerdim zerresine cihan değe ben o aşk için oy turnam turnam benden selam söyle dağlara benden selam yari görmeyeli oldu bir hayli zaman benden selam söle dağlara benden selam benden dağlara ww.uydulife.tv
12.08.10, 00:23 | #7 | |||||||||
V.İ.P. ÖZEL ÜYE
Rep Seviyesi :
Can Yarim Ağlamışsın gözyaşın sileyim Söyle derdin nedir ben bileyim Eğer yalnızsan sırdaşın olayım A yarim can yarim cananım ol Al beni beni al yarim canlansın anılar Sar beni beni sar yarim kopsun fırtınalar Gül beni beni gül yarim dinsin gözdeki yaş A yarim can yarim cananım ol Ellerim ellerini arıyor Gözlerim gözlerini soruyor Yar sensiz günler geçmek bilmiyor A yarim can yarim cananım ol ww.uydulife.tv
12.08.10, 00:23 | #8 | |||||||||
V.İ.P. ÖZEL ÜYE
Rep Seviyesi :
Dokunma Kalsın esti bir ayrılık rüzgarı anladım gidiyorsun düşlerimi yakarak sanma sen gidince yalnız bir başıma kalırım bir başıma umutsuz dokunma kalsın gömleğimde kokun koynumda suskun resmin kanasın sürmez ayrılığın acısı uzun sürmez inan geçip gider zamanla yalnız söyle bana sevgilim bir yıldız nasıl yaşar hep kendini yakarak hadi git artık yolun açık olsun pencerende güller sararsın solsun dokunma kalsın gömleğimde kokun koynumda suskun resmin kanasın ww.uydulife.tv
12.08.10, 00:24 | #9 | |||||||||
V.İ.P. ÖZEL ÜYE
Rep Seviyesi :
Eski Yara Eski yar eski yara Sızlıyor eski yara Yenisinden fayda yok Varıp gidem eski yara Eski yardan eski yardan Geçilmez eski yardan Yenisiyle gönül eyle Yare kalsın eski yardan Eski yara eski yara Kapanmaz eski yara Sinesine sürer mi Geri dönsem eski yara Eski yardan eski yardan Gerçek sözler eski yardan Ben yareyim sen derman Kes umudu eski yardan Eski yar eski yara Kalbimde eski yara Yüzlerce güzel var da Hasretim ben eski yara ww.uydulife.tv
12.08.10, 00:25 | #10 | |||||||||
V.İ.P. ÖZEL ÜYE
Rep Seviyesi :
İstanbul Önünde istanbul önünde aynalı liman başında tütüyor bin ince duman ben bu yaman derde nasıl dayanam uyan yavrum uyan kör uykulardan uyan da haberim al kuytulardan istanbul önünde uçmasın kuşlar başıma geliyor olmadık işler dayanmış kapına gece sarhoşlar uyan yavrum uyan kör uykulardan uyan da haberim al kuytulardan ww.uydulife.tv
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|