![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 |
![]() Sen Geldin Biliyorum... SEN GELDİN BİLİYORUM... Kutlu doğumunda anarken Seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreklerimiz pırpır ederken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen gelince çünkü ![]() Sen geldin biliyorum; çünkü bahar çiçekleri açıyor. Adının geçtiği ninnilerle büyüyen filizler fidana dönüyor... Sen geldin; çünkü Senin şiirlerini okurken çocuklarımız hıçkırıklarını tutamıyor. Çocuk koroları Sana adanmış şarkılar söylüyor ![]() ![]() ![]() ![]() Komşusu aç iken tok yatmadan rahatsız oluyoruz yeniden. Sevdiklerinizi seviyoruz yeniden... Sen geldin biliyorum. Akıl ve kalp buluştu yeniden. Aklın aydınlığında ![]() Senin getirdiğin nur sayesinde doğruları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen geldin de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen gelmeseydin ![]() ![]() İmtihanı ![]() ![]() ![]() Biz ancak Seninle aşabiliriz ![]() Yine “günahla sevap yol arkadaşı”. Yine heva ve heveslerinin peşinde yığınlar... Yine kibirle “ben” diyor aslında bir hiç olanlar... Yine kaba kuvvet konuşuyor hak namına... Yine adaletsizliklerin kanunu olmuş adalet... Yine güçlü haklı ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum Sen geldin ![]() Sokaklarında gül dağıtılıyor şehirlerin... Elde Sensin.. Gönülde Sen.. Gözlerdesin... Toprağı ıslatan çocuk gözyaşlarındasın... Hoş geldin... Hoş geldin ![]() ![]() ww.uydulife.tv
|
|
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
sen geldin biliyorum... |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|