24.03.10, 21:52 | #1 |
Vista'da skystar2 ve dvb dream çalıştırma
Technisat sitesinden son sürüm driverı indirin,indirip açtıktan sonra bda klasörünün içeriğini silip kartınızı bu driverin yolunu göstererek kurun daha sonra yazılımı kurun cyberlink power dvd 7 yi sitesinden indirip kurun yeni versiyonu vista uyumludur. Cyberlinki kurduktan sonra dvb dream 1.3 c kurulumunu yapın kurulum bittikten sonra masaüstündeki simgeye sağ tıklayın uyumluk modunda xp sp2 yi seçin ve yönetici olarak çalıştırı işaretleyin dvb dreami çalıştırın codec ayarlarından cyberlinki seçin ses içinde görüntü içinde cyberlinki seçin uygula tamam deyin eğer uyumsuz codec derse iptal edip çıkın diseq ayarlarınızı yapın kanallları taratın işlem bu kadar ..
öncelikle 4.4.1 beta driverinin içindeki bda klasörünün içeriğini silin daha sonra eğer daha evvel bda olarak yada yanlış kurduysanız aygıtı kaldırın sürücü yazılımını sil işaretleyin ve bunları yaparken driverin olduğu klasör zipli olsun yada bda klasörünün içeriğini silmiş olun yoksa otomatik olarak tekrar bda kurar driveri silip aygıtı yeniden kurmaya başladığınızı düşünerek anlatmaya başlıyorum aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcısı olatrak gözükür normalde sağ tıklayın sürücü yazlımını güncelleştir deyin sürücü yazılımı için bilgisayarı tara deyin gözat butonundan driverin olduğu klasörü gösterin aygıt yazılımı uyumlu değil diye bir uyarı çıkacak yinede yazılımı yükleyi seçin driver yükleme tamam driveri kurmak tamam şimdi sıra driver yazılımında driver yazılımı sorunsuz kuruluyor arkadaşlar o yüzden burayı kısa geçiyorum driverin içinde install klasöründeki setuptan driver yazılımının kurulumunu yapın ve pc yi resetleyin yazılım pc açıldıktan sonra devam eder kurmaya ÖNEMLİ : fakat açılışta vista kurulumu engelleyebilir sağ altta simge olarak engellenen programlardan setup a izin ver seçeneği olacak onu işaretleyip kuruluma devam edin ve bitirin buradan resim almıyorum çünkü sadece yeni kurulumlarda böyle bir sorun çıkartıyor. şimdi sıra codeklerde cyberlink 7 codeklerini buradan indirip kurulumu yapın. daha sonra dvbdream 1.3c yükleyin forumda olan hazır hdtv ok versiyonunuda yükleyebilirsiniz. burası çok önemli alttaki resimdeki olay yani dvb dreami kurduktan sonra masaüstündeki simgesine sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk moduna gelin ve resimde gösterdiğim yerleri işaretleyip o***leyin artık dvb dream çalışır duruma geldi artık diseq ayarlarınızı ve kanallarınızı tarayıp dvb dreamin ***fini çıkartabilirsiniz. Tenchnisat sürücünü bu şekilde kurduktan sonra prog dvb vs playerları kurabilirsiniz ww.uydulife.tv
|
|
24.03.10, 21:57 | #2 | |||||||||
Üye Numarası: 994
Nereden: EFELERİN DİYARI
Yaşım: 57
Konular: 491
Rep Gücü : 24
Rep Puanı : 746
Rep Seviyesi :
Level: 36 [] Paylaşım: 0 / 899 |
emeğine sağlık dostum..