26.12.09, 19:03 | #1 |
babadan para isteme diyaloglari
Baba para versene
-Ne parası ? -Walla fark etmez Türk parası, amerikan parası, İngiliz parası olabilir. -Yaaa sabır… -Baba para versene. -ulan daha dün para vermedim mi ben sana. Napcan yine -baba kontörüm bitti kontör alacam. -Ulan senin hattın faturalı değil mi? Dün de faturamı yatıracam diye para aldın yimezler. -Öyle mi dedim. Tüüühh. -Baba bana para lazım? -Nekadar lazım? -200 ytl yeter. -okadar mı? Dur askılıkta ceketimin cebinden alıp geleyim. Çaaaaat. -tühhh ulan baba yine kaçtı? Bir haftadır aynı numara. -Baba biraz para versene. -ben senin yaşındayken eşek gibi çalışıp 4 nüfusu besliyodum. Bir gün yine çalışırken… -Eywahh yine başladı. Tam 1 saat 20 dakika sürer bu nasihatnameyi okuması. Maçı kaçıracam. Keşke istemeseydim. baba para… -ahh kalbim … -baba tamam baba şaka yaptım. -ohhhh. -Baba para versene biraz. -ulan artık elin ekmek tutsun çalışta kazan -Nedemek yaa sen bana 18 yaşımı geçene kadar bakmakla yükümlüsün yasal olarak yani. -uLan eşoleşşek sen 18 yaşını geçeli 18 yıl oldu nerdeyse. -hadi yaa okadar oldu mu?? -Baba biraz para versene. -ben senin yaşındayken eşek gibi çalışıp 4 nüfusu besliyodum. Bir gün yine çalışırken… -Eywahh yine başladı. Tam 1 saat 20 dakika sürer bu nasihatnameyi okuması. Maçı kaçıracam. Keşke istemeseydim. -babişşşş sen ne sürdün bölee bugün ne güzel kokuyosun -40yıllık parfüm kızım ne yenisi yaa -babişş sana bugün bi güzellik gelmiş yaa çok yakışıklısın vallaa kimin babasıı -kızım kısa kes ne istiosun? -canının sağlığı ee bide paraa -napıcan bakim daha dün verdik yaaa -yaaaaaa babaaaaaa dün nolduuuu biliomusun bak anlatıyım -aman yavrum sus yaa valla kaç para istiosan vercem yeterki sus -baba para versene -bana kım verecek -baba para versene -500 kıra 50 elektrık 40 telefon 30 ınternet 150 bakkal 300 mutfak,,,,,,,,, -tamam baba tamam ne ben ıstedım nede sen verdın ıstemedım say ww.uydulife.tv
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|