![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() "Şimdi söyleyeceklerimi yuttum ![]() Yüreğim konuşsun harf harf…" Ey dudaklarına sirayet etmiş son(ları)baharı silemediğim ![]() Sen beni yüreğimin cümlelerini sıvamış dudaklarımı “ suskunluğa” teyemmüm etmekle suçlamaktasın ? Yoksa gözlerindeki hayat rengini yüreğimdeki ölümle süslenmekle mi itham etmektesin ? Belki de beni çoktan gitti bilmektesin belki de başka yüreğin terini silmekte görmektesin. Beni nerde kimin huzurunda el pençe divan durmuş düşünsen de ben anı yerdeyim. Suskunum ya ![]() ![]() - “ Bir gün bitecekti…Bitti..Aç gelmiştin ![]() Gitmedim..Bitmedim..Ölmedim ey sevgili… Ey avuçlarıma düşen tek dua ![]() Ne çabuk unuttun gözlerinden izlediğim denizi ? Ne çabuk bitirdin sana olan sevgimin büyüklüğünü..Ben sana dua genişliğindeki kadınım demişim…Bırakır mıyım seni ![]() Ey gökyüzünü gözlerinden kanatlandığım ![]() Daha kaç nehir kuruyacak yüreğimin sensizliğinde..Her sustuğumda daha kaç kez kıyameti yaşayacaksın yüreğinin debisinde..Şimdi kelimelerin ucunda üşümekteyim.. ![]() Dokun bana / gözlerinde ölsün ölüm…Sar beni / yüreğinde büyüsün gülüm… Seni tanıdığımdan beri hiçbir zaman yolumu / yüzümü senden başka bir adrese çevirmedim. Adından başka hiçbir cümleye yataklık etmedim ben. Evet kabul ediyorum suskunluğa meyil etmiş yollarım oldu ama asla senden vazgeçmedim. Bir miktar umut ![]() ![]() ![]() ![]() Hatırlıyorum da “ sana inat gitmeyeceğim “ dediğin günleri…Ben de suskunluğumun yamalı haliyle haykırıyorum ki “ seni çok seviyorum “…Nerde bilirsen bil beni..Kimin yanında ![]() Ben bir sana verdiğim bir dua’nın kavgasındayım…. Bilsen de bilmesen de…. ------------- Kapattım tüm kilitleri üzerime… Tek sen varsın tutunduğum.. Tek sen mevcutsun bu yürekte… İster beni suskunluğun safında son görevimi yapmakta bil.. İster dua’ya durmuş yüreğimi ![]() Elif/imize kavuşmaya gittiğimi düşün… Bilsen de bilmesen de… Ben seninim dudaklarımdaki en büyük duam… ww.uydulife.tv
|
|
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
dokun bana / gözlerinde ölsün ölümüm.. |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|