24.08.09, 04:36 | #1 |
Dreambox'a Kart Okuyucu Bağlama
Dreambox'a Kart Okuyucu Bağlama
Arkadaşlar burada anlatmaktansa resim koymak daha mantıklı geldi.Aşağıdaki resimden açıklama yapmak istiyorum.İlk olarak soldaki kart okuyucumuz Phoneix marka bir kart okuyucu ve usb üzerinden elektrik alıyor.Onun dışında yanındaki dreambox 500s ...Param çıkışmadığı için 7020 alamadım diyenler varsa benim gibi ve aynı anda birden fazla kart bağlamak isteyen olursa bu şekilde kart yuvalarını fazlalaştırabilir.Yapmanız gerekenler şunlar ; Rs232 bağlantı kablosu,phoneix kart okuyucu,adaptör.Bunları dreambox a bağladıktan sonra dreambox ımızı reboot yapıyoruz. Bağlantı Resmimiz: Reboot Tan Sonraki Resmimiz: not:ufak bir not phoneix kart okuyucusunu usb den güç alan değil de direk elektrikten alan olarak alırsanız zorlanmazsınız aksi taktirde usb den güç elde edebilmek için biraz uğraşmanız gerekebilir. cccam uyumluluğu için; öncelikle bir kart okuyucu ve rs232 kablosuyla beraber cıhazın arkasındakı komporta takman gerekıyor kartı cıp aşagı gelecek sekılde takacaksın ve makınanı cccamde restard edeceksın ıkı kartındakı kanallarıda seyredebilirsiniz. cccam config dosyasına rs232 okuyucuyu tanıtmak için hangi satırı eklemak gerekir? SERIAL READER : /d e v/tts/0 SERIAL READER : /d e v/tts/1 bu satır yeterli tek comport ve kartokuyucu için.. NOT: cccam confing dosyasında bu satır zaten vardır tabiki siz içini boşaltmadıysanız sadece önünde # işareti vardır onu kaldırmanız yeterli olacakdır.. ALINTIDIR... ww.uydulife.tv
La İlahe İllallah kalbimizi karartma. La İlahe İllallah rızkımızı daraltma. La İlahe İllallah bizi imansız bırakma. La İlahe İllallah kabirde bizi bunaltma. La İlahe İllallah kendi kapından başka kapı aratma. La İlahe İllallah kendine kul habibine ümmet olmaktan bizi biran bile ayırma. La İlahe İllallah hesapsız sabır ver. La İlahe İllallah azapsız kabir ver bizlere Allah'ım… AMİN AMİN AMİN ASALET BOYDA DEĞİL, SOYDA OLMALI İNCELİK BELDE DEĞİL, DİLDE OLMALI DOĞRULUK SÖZDE DEĞİL, ÖZDE OLMALI GÜZELLİK YÜZDE DEĞİL, YÜREKTE OLMALI.. |
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|