20.05.09, 10:28 | #1 |
Herkes çekilmesini bilmeli
Herkes çekilmesini bilmeli
Başbakan Erdoğan gençlere seslenirken siysi hayatı ile ilgili mesajlar verdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, herkesin çekilmesini bileceğini ve öğreneceğini belirterek, 'Bizim tüzüğümüzde arka arkaya 3 dönem milletvekilliği yapabilirsiniz. Ondan sonra bırakmak durumundasınız. Benim şu anda, bu dönemden sonra bir dönem daha hakkım var' dedi. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 81 ilden ve KKTC'den gelen gençleri Başbakanlık Yeni Bina'da kabul eden Başbakan Erdoğan, gençlerden 'günü kurtarmanın değil, geleceği kurmanın derdiyle dertlenmelerini' istedi. Erdoğan, 'Şu anda benim partimin il genel meclisleri ve belediye meclislerinde 600 civarında üyesi var 25-30 yaş arası. Antalya Kepez'de belediye başkanım 29 yaşında. Önümüzdeki seçimlerde milletvekili adayı gençler koyacağım. Çünkü 25-30 yaş arası gençlerin Parlamento'da olması lazım' dedi. 'Herkes çekilmesini bilecek ve öğrenecek' diyen Erdoğan 'Bizim tüzüğümüzde arka arkaya 3 dönem milletvekilliği yapabilirsiniz. Ondan sonra bırakmak durumundasınız. Benim şu anda, bu dönemden sonra bir dönem daha hakkım var. Ondan sonra bırakmak durumundayım. Daha ileri gitmem, gidemem.' şeklinde konuştu. Başbakan Erdoğan 'Aynı şekilde genel başkanlık da 5 dönem. 5 dönem daha genel başkanlık yapabilirim, ondan sonra ayrılmak zorundayım. Niçin? Arkadan gelenlerin önünü açmak zorundayız. Veyahutta bir rekabet alanını doğurmak zorundayız' dedi. ww.uydulife.tv
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|