15.05.09, 13:11 | #1 |
Aslan için Madrid'i reddeden adam
Aslan için Madrid'i reddeden adam
Bernd Schuster, Galatasray için Atletico Madrid'in teklifini geri çevirdi. Cimbom'un yeni sezonda hocası olması beklenen Schuster, Atletico Madrid'in teklifini, "Galatasaray'a söz verdim" diyerek geri çevirdi. Sabah'ın haberinde, Galatasaray'ın hedefindeki bir numaralı teknik adam olan Bernd Schuster'in talipleri gün geçtikçe artıyor. Alman çalıştırıcıya son olarak İspanyol ekibi Atletico Madrid teklifte bulundu. Futbolculuğu döneminde kırmızı-mavililerin formasını giyen Schuster'in Madrid ekibi idarecilerine, "Galatasaray'a söz verdim. Onlarla hala görüşüyorum. Türkiye'ye gitme veya gitmeme durumum netleşene kadar sizinle konuşamam" dediği öğrenildi. Alman hocanın gelecek hafta başkan Adnan Polat ile bizzat görüşeceği ve transferin resmiyet kazanmasının an meselesi olduğu gelen haberler arasında. REKOR TEKLİF Öte yandan İspanyol spor gazetesi Marca, Schuster'in Galatasaray'dan 3 yıl için toplam 19.8 milyon Euro'luk (yaklaşık 43 milyon TL) teklif aldığını ve kararını gelecek hafta vereceği iddiasında bulundu. ww.uydulife.tv
Etiketler |
aslan |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|