..:: BİLGİ VADİSİ ::.. BİLGİ VADİSİ RSS   TWİTTER   BİLGİ VADİSİ FORUM FACE GRUBU  

Anasayfa Kimler Çevrimiçi Bugünkü Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   ..:: BİLGİ VADİSİ ::.. > BAYANLAR BÖLÜMÜ > YEMEK TARİFLERİ > Hamur İşleri
Google

   

 
Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Keçi Peynirli Ekmek
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
629

 
 
Seçenekler Stil
Eski 26.04.09, 23:32   #1
akbay022
ONURSAL YÖNETİCİ
 
akbay022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
 
Üye Numarası: 98
Üyelik tarihi: 18.08.2008
Nereden: Bilgivadisi
Yaşım: 43
Mesajlar: 3.763
Konular: 1822
Rep Bilgisi
Rep Gücü : 29
Rep Puanı : 950
Rep Seviyesi : akbay022 is a splendid one to beholdakbay022 is a splendid one to beholdakbay022 is a splendid one to beholdakbay022 is a splendid one to beholdakbay022 is a splendid one to beholdakbay022 is a splendid one to beholdakbay022 is a splendid one to beholdakbay022 is a splendid one to behold
Aktivite
Level: 46 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 114 / 1142
Güç: 1254 / 54575
Tecrübe: 71%

İletişim
Standart Keçi Peynirli Ekmek

Süre
70 dk
Zorluk Derecesi:
Easy
Kaç Kişilik
4
  1. 175 gram kekun (+serpmek için)
  2. 1 tatlı kaşığı
  3. tuz
  4. Yarım çay kaşığı acı pulbiber
  5. 1 adet orta boy
  6. patates (yaklaşık 175 gram, soyulmuş)
  7. 4 adet taze soğan (ince dilimlenmiş)
  8. 1 tatlı kaşığı taze
  9. kekik yaprağı (doğranmış)
  10. 110 gram keçi peyniri (1 cm. küp doğranmış)
  11. 1 adet büyük boy
  12. yumurta
  13. 2 çorba kaşığı süt
  14. 1,5 tatlı kaşığı
  15. hardal tohumu
  16. 3 dal
  17. kekik
Tarifin Hazırlanışı
  1. Un, tuz ve acı pulbiberi bir kaba eleyip, üzerine patatesi iri rendeleyin. Taze soğan, kekik ve peynirin üçte birini ilave edip, blendırdan geçirin. Bir kapta yumurta, süt ve hardal tohumunu çırpıp, unlu karışıma ilave edin ve karıştırın. Hazırladığınız hamuru düz bir yüzeyde 15 cm. çapında yuvarlayın. Üzerine kalan peyniri serpin, tekrar yuvarlayarak peynirlerin hamura batmasını sağlayın. Üzerine biraz un serpip, kekik dallarını hamura saplayın. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 45-50 dakika pişirip, ılık olarak servis yapın.
  2. Afiyet olsun...
ww.uydulife.tv
__________________
akbay022 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Dizayn ve Kurulum : Makinist
Forum SEO by Zoints

E-Marine Education | Vbulletin | Tosfed |
www.bilgivadisi.biz   www.bilgivadisi.biz