![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 |
![]() Bütün takımı onun etrafında kuracağız
Adnan Polat: Gelecek sezon takımı Arda'nın etrafında kuracağız Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, son dönemde kulüpte sıkıntılara neden olan Brezilyalı oyuncu Casio Lincoln’ün, takımda kalmak istediğini kaydetti. Adnan Polat, Lig TV’ye yaptığı açıklamada, izinsiz olarak Brezilya’ya giden Lincoln ile, döndükten sonra bir görüşme yaptığını kaydederek, şunları söyledi: "Yönetmelikten ötürü ceza alacağını, Galatasaray’ın kendisinden beklentilerini aktardım, o da beni haklı buldu. Bana, takımdan ayrılmak istemediğini, Galatasaray’ı çok sevdiğini ve burada mutlu olduğunu söyledi. Takımı için elinden geleni yapacağını, hocası görev verdiğinde de mücadelesini ortaya koyacağını belirtti. Bundan sonra konu hocada. Performans olarak, fiziksel olarak yeterli görürse oynatır, görmezse oynatmaz. Lincoln’ün üstün yetenekli bir futbolcu olduğunu hepimiz biliyoruz. Kendisini bu anlamda biraz sorumluluğa davet ettim, o da anlayışla karşıladı. Onu kazanmak istediğimizi söyledim. Bakalım söylediklerimiz ne kadar etkili olacak, göreceğiz." ww.uydulife.tv
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
bütün takımı, galatasaray |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|