13.01.09, 19:59 | #1 |
5 Saniyede Açılan Linux: Asus Express Gate
Asus'un uzun bir zamandır Express Gate olarak adlandırdığı bir yeniliği var. Teknoloji, basit olarak anlatmak gerekirse anakart üzerinde yer alan bir flash belleğe kısa sürede boot olabilen ve temel özellikler içeren bir Linux sürümü yerleştirilmesinden ibaret. İşletim sisteminizin zamansız bir sürprizi nedeniyle ihtiyaç duyduğunuz dosyalara erişemiyorsanız ya da işletim sisteminin açılmasını bekleyecek kadar zamanınız yoksa Express Gate uygulamasının sizin de bir hayli hoşunuza gideceği kesin. Şimdilik Asus'un bazı üst düzey anakartlarında ve bilgisayar sistemlerinde kullanılan bu yenilik asıl olarak Splashtop adında bir Linux dağıtımını baz alıyor. Bir ölçüde isteyen herkesin işletim sistemini kurma ve kullanma şansı var. Zaten dağıtımın resmi sitesi olan adresinde de Asus, VoodooPC ve Lenovo gibi markalara olan desteklerden bahsediliyor. Fakat dikkat edilmesi gereken bir nokta da var: Eğer donanımlarınız indirdiğiniz sürümle uyuşmazsa bunu denemenin pek bir anlamı olmayacaktır.
ww.uydulife.tv
La İlahe İllallah kalbimizi karartma. La İlahe İllallah rızkımızı daraltma. La İlahe İllallah bizi imansız bırakma. La İlahe İllallah kabirde bizi bunaltma. La İlahe İllallah kendi kapından başka kapı aratma. La İlahe İllallah kendine kul habibine ümmet olmaktan bizi biran bile ayırma. La İlahe İllallah hesapsız sabır ver. La İlahe İllallah azapsız kabir ver bizlere Allah'ım… AMİN AMİN AMİN ASALET BOYDA DEĞİL, SOYDA OLMALI İNCELİK BELDE DEĞİL, DİLDE OLMALI DOĞRULUK SÖZDE DEĞİL, ÖZDE OLMALI GÜZELLİK YÜZDE DEĞİL, YÜREKTE OLMALI.. |
|
21.12.09, 20:29 | #2 | |||||||||
YENİ ÜYE
Üye Numarası: 1987
Konular: 0
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 10
Rep Seviyesi :
Level: 1 [] Paylaşım: 0 / 5 |
Evet güzel ama kullanıcılara ayrıca sunsa
ww.uydulife.tv
|