27.03.10, 17:17 | #1 |
Seni Sevmek Bir Masal
Seni Sevmek Bir Masal Seni Sevmek Bir Masal en güzel masal sensin Ey kulaklarımda ayışığı masalı ey gönlümün uçurumuna her seher gül ve rüzgar dokuyan uçarı kız ey nazlı çiçek ey narin kelebek ey vahşi menekşem sen büyülü bir dağsın ulaşamadığım sen orman uğultusu sen bahar buğusu sen gül kokususun yanan yüreğime en mübarek su’sun seni sevmek bir masal en güzel masal sensin ey yüreğime mühür ey ölümsüzlüğün adı aşk ey baharın neşesi, bahçemin moru gönlümün menekşesi, dağların onuru seni koklanmamış bir kır çiçeği gibi sevdim seni yazdığım bütün sayfalar hasret kokuyor sevgi dokuyor gönül ülkeme her mısra seni sevmek bir masal en güzel masal sensin ey sularda nilüferim vatanım, en kutsal yerim gökkuşağı oluyorsun, şiir kokuyorsun güneş oluyorsun sıcacık, içimi ısıtıyorsun rüzgar oluyorsun, bahar oluyorsun, aşk oluyorsun, hayat oluyorsun, deniz oluyorsun, dalga oluyorsun geliyorsun üstüme üstüme... seni sevmek bir masal en güzel masal sensin yüreğime alıyorum seni gözlerime, dudaklarıma, tenime sarıyorum mutluluk ağacımda sevinç çiçeğimsin sen canıma cansın sen, sevdama canansın duygularım seni sevince böyle güzel tenim hasretinle sıcak böyle.. seni sevmek bir masal en güzel masal sensin ww.uydulife.tv
|
|
27.03.10, 17:19 | #2 | |||||||||
ONURSAL YÖNETİCİ
Üye Numarası: 755
Nereden: TÜRKİYE
Yaşım: 50
Konular: 975
Rep Gücü : 24
Rep Puanı : 712
Rep Seviyesi :
Level: 33 [] Paylaşım: 0 / 805 |
harika serdar
ww.uydulife.tv
Ölümü bildiği haldegülüp neşelenen,Kadere iman ettiği halde üzülen,Rızka ALLAHü tealanın kefil olduğunu bildiği halde lüzumsuz zahmetlere giren,Kıyamette sorgu suale inandığı halde gaflete dalan, Fani olduğunu bildiği halde,dünyaya bel bağlayan kimseye hayret etmemek imkansızdır PROGRAMLAR VE KONULAR ALINTIDIR ve TANITIM AMAÇLIDIR..
|
|||||||||
Bookmarks |
Etiketler |
seni sevmek bir masal |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|