22.08.08, 19:52 | #1 |
Necdet Kovayı Getir
Kadının biri papağan almak üzere petshopa gider gözleri birden tüyleri mükemmel parlaklıktaki bir papağana takılır ve papağana yaklaşır.
Fakat kadın papağana her yaklaştığında papağan kadına o..... der. Kadın hayretler içinde petshop sahibi necdet'e dönerek "bu papağanı alıcam ama eğitmen lazım" der. Necdet eline bir kova su ve papağanı alır. "hanımefendi geldiğinde ne diceksin" der. Papağan o..... dicem. Necdet papağanı suya sokar ve tekrar sorar. - hanımefendi geldiğinde ne diceksin. - o..... dicem. Necdet tekrar papağanı suya sokar ve bu kez bi müddet bekletir ve tekrar sorar - hanımefendi geldiğinde ne diceksin - hoşgeldiniz hanımefendi dicem Ertesi gün olur kadın petshopa tekrar gider. Papağana yaklaşır. -ben eve geldiğimde ne diceksin? -hoşgeldiniz hanımefendi. -peki ben yanımda bi erkekle geldim ne diceksin? -hoşgeldiniz hanımefendi hoşgelidiniz beyfendi dicem. -ben yanımda iki erkekle geldim o zaman ne diceksin? Hoşgeldiniz hanımefendi hoşgeldiniz beyfendiler dicem. -tamam buraya kadar çok güzel pekii ben yanımda üç erkekle birlikte geldim o zaman ne diceksin? Papağan bi kovaya bakar, bi necdet'e - necdet kovayı getir anam avradım olsun bu karı o.......... ww.uydulife.tv
|
|
22.08.08, 20:17 | #2 | |||||||||
Üye Numarası: 2
Nereden: eu
Konular: 43
Rep Gücü : 10
Rep Puanı : 300
Rep Seviyesi :
Level: 10 [] Paylaşım: 0 / 233 |
ww.uydulife.tv
|