..:: BİLGİ VADİSİ ::.. BİLGİ VADİSİ RSS   TWİTTER   BİLGİ VADİSİ FORUM FACE GRUBU  

Anasayfa Kimler Çevrimiçi Bugünkü Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   ..:: BİLGİ VADİSİ ::.. > BİLGİSAYAR & İNTERNET BÖLÜMÜ > BİLGİSAYAR GENEL EĞİTİM BÖLÜMÜ
Google

BİLGİSAYAR GENEL EĞİTİM BÖLÜMÜ Bilgisayar hakkında merak ettiğiniz her şeyi ve püf noktaları burada bulabilirsiniz

   

 
Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Epistenology - Wine as Experience [True ]
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
17

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler Stil
Eski 11.04.23, 21:39   #1
jockers
 
jockers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
 
Üye Numarası: 17635
Üyelik tarihi: 23.04.2018
Mesajlar: 12.651
Konular: 12651
Rep Bilgisi
Rep Gücü : 19
Rep Puanı : 10
Rep Seviyesi : jockers is on a distinguished road
Aktivite
Level: 70 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 862 / 1725
Güç: 4217 / 32966
Tecrübe: 2%

İletişim
Standart Epistenology - Wine as Experience [True ]




epub | 528.78 KB | English | Isbn:‎ 978-0789420794 | Author: Nicola Perullo | Year: 1999

Description:
Alıntı:
We think we know how to appreciate wine-trained connoisseurs take dainty sips in sterile rooms and provide ratings based on objective knowledge and technical expertise. In Epistenology, Nicola Perullo vigorously challenges this approach, arguing that it is the enjoyment of drinking wine as an active and participatory experience that matters. Perullo argues that wine comes to life not in the abstract space of the professional tasting but in the real world of shared experiences; wines can change in these encounters, and drinkers along with them. Just as a winemaker is not simply a producer but a nurturer, a wine is fully known only through an encounter among a group of drinkers in a specific place and time. Wine is not an object to analyze but an experience to make, creatively opening up new perceptual possibilities for settings, cuisines, and companions. The result of more than twenty years of research and practical engagement, Epistenology presents a...
Category:Wine, Cooking Encyclopedias, Cooking, Food & Wine Reference


Kod:
https://rapidgator.net/file/d63ead31436aa95a5b446f1c0b167eea/
Kod:
https://nitroflare.com/view/DE936F0E5A1C9D1/
ww.uydulife.tv
jockers isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Dizayn ve Kurulum : Makinist
Forum SEO by Zoints

E-Marine Education | Vbulletin | Tosfed |
www.bilgivadisi.biz   www.bilgivadisi.biz