24.12.11, 14:09 | #1 |
Aydın Menderes vefat etti
Son oğul Aydın Menderes vefat etti
Eski Başbakanlardan Adnan Menderes'in oğlu Aydın Menderes 65 yaşında yaşamını yitirdi. İlk tören Ankara'da gerçekleşti. Menderes'in cenazesi, Ankara Hacıbayram Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından İstanbul'a getirilecek. Cenaze namazına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal ve birçok siyasi katıldı. Eski başbakanlardan Adnan Menderes'in oğlu Aydın Menderes, bağışıklık sistemindeki sorunlar nedeniyle 25 Kasım'dan beri tedavi altında olduğu Atatürk Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Bozkurt, Aydın Menderes'in saat 20.30'da yoğun bakım ünitesinde vefat ettiğini bildirdi. Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Başhekim Bozkurt'un Aydın Menderes'in vefatına ilişkin değerlendirmesine yer verildi. Bozkurt, Menderes'in 34 gün önce diğer bir hastaneden akciğer enfeksiyonu ön tanısıyla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kabul edildiğini belirtti. Yapılan ilk tetkik ve değerlendirme sonucunda, derin ven trombozu, pulmoner tromboemboli, pnömoni ve buna bağlı solunum yetmezliği tanıları konan Menderes'in takip ve tedavi altına alındığını belirten Bozkurt, şunları kaydetti: “Solunum kaslarında yetmezlik nedeniyle solunum cihazına bağlanmış ve daha sonraki takiplerinde gelişen çoklu organ yetmezliği ve bunlara ilaveten septik şok tablosuyla Sayın Aydın Menderes, 23 Aralık 2011 tarihinde saat 20.30'da yoğun bakım ünitesinde vefat etmiştir.” Açıklamada, “Sağlık Bakanlığı olarak, Sayın Aydın Menderes'e Allah'tan rahmet, milletimize ve kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz” ifadelerine de yer verildi. CENAZESİ HASTANEDEN ALINDI Eski başbakanlardan Adnan Menderes'in dün vefat eden oğlu Aydın Menderes'in cenazesi, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden alındı. Aydın Menderes'in eşi Ümran Menderes, yakınları ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ, cenazenin alınmasından önce Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldiler. Menderes'in Türk bayrağına sarılı tabutu, morgdan çıkarıldıktan sonra cenaze aracına konulmadan önce dua edildi. Duanın ardından cenaze, polis mangası tarafından Büyükşehir Belediyesine ait cenaze aracına konuldu. Cenaze aracı, Başbakanlık koruma ekipleri eşliğinde cenaze namazının kılınacağı Hacı Bayram Camisine hareket etti. PAZAR GÜNÜ TOPRAĞA VERİLECEK Aydın Menderes için yarın Hacıbayram Camiinde öğlen namazına mütakiben cenaze namazı kılınacak. Menderes, pazar günü Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek. Alınan bilgiye göre Menderes için iki ayrı cenaze namazı kılınacak. Yarın Hacıbayram Camii'nde öğle namazına mütakip kılınacak cenaze namazının ardından Menderes'in naaşı 'a götürülecek. Menderes, pazar günü Fatih Camii'nde öğlen namazına mütakiben kılınacak cenaze namazının ardından Topkapı'daki anıt mezara defnedilecek. 'da kılınacak cenaze namazına Başbakan Recep 'ın katılacağı bildirildi. Öte yandan acı haberi alan siyasiler de Menderes ailesine teziye ziyaretlerinde bulundu. Başkanı , Genel Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin Menderes ailesini evinde ziyaret edip başsağlığı diledi. Hürriyet ww.uydulife.tv
24.12.11, 17:26 | #2 | |||||||||
Üye Numarası: 3
Nereden: adıyaman
Konular: 2447
Rep Gücü : 10
Rep Puanı : 862
Rep Seviyesi :
Level: 54 [] Paylaşım: 132 / 1325 |
Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun ne diyelim daha genç yaşta tekerlekli sandeyeye mahküm oldu admacağız babası gibi bir hayır göremedi...
ww.uydulife.tv
La İlahe İllallah kalbimizi karartma. La İlahe İllallah rızkımızı daraltma. La İlahe İllallah bizi imansız bırakma. La İlahe İllallah kabirde bizi bunaltma. La İlahe İllallah kendi kapından başka kapı aratma. La İlahe İllallah kendine kul habibine ümmet olmaktan bizi biran bile ayırma. La İlahe İllallah hesapsız sabır ver. La İlahe İllallah azapsız kabir ver bizlere Allah'ım… AMİN AMİN AMİN ASALET BOYDA DEĞİL, SOYDA OLMALI İNCELİK BELDE DEĞİL, DİLDE OLMALI DOĞRULUK SÖZDE DEĞİL, ÖZDE OLMALI GÜZELLİK YÜZDE DEĞİL, YÜREKTE OLMALI.. |
|||||||||
24.12.11, 20:08 | #3 | |||||||||
Üye Numarası: 994
Nereden: EFELERİN DİYARI
Yaşım: 57
Konular: 491
Rep Gücü : 24
Rep Puanı : 746
Rep Seviyesi :
Level: 36 [] Paylaşım: 0 / 899 |
allah rahmet eylesin
ww.uydulife.tv