|
02.08.08, 08:44 | #1 |
Yeni Nesil Özentiye Kaçıyor ...
Bu Yazdıklarım Tamamen Bana Aittir Ve Asla Alıntı Değildir ...
YıL : 2006 Kurtlar Vadisi Kahvehane ... Polat Alemdar Bu Bölümde Sigarasını İçiyor Bir Yandanda Rehinenin Yüzüne Doğru Üflüyor ... YıL : 2008 14 Yaşındaki Bir Kız Çocuğu Elinde Bira Ve Sigara Polat Alemdara Özeniyor ... Evet Arkadaşlar Ben Bu Olayın Bir Tanığıyım ... 14-18 Yaş Arası Çocuklarda Bir Özentilik Başlıyor ... Ama Bu Özentilik Kötü Yoldan ..., İnsanlar Bazen Kendi Yaptıklarından Çok Arkadaşlarının Yaptığına Yönelirler ... Kötü Arkadaş Kötü Çocuğu İşaret Eder ... Bir Kız Çocuğu Benim Gibi 20 Yaşındaki Birine Bana Sigara Al Diyor ... Ve Bu *****Ça Şeyi Bana Söylüyor ... Şimdi Sorarım Size Bu Nasıl Bir Zihniyettir ... Gençliğimiz Ve Neslimiz Tükeniyor Arkadaşlar 2008 Yılının Gençleri Çok Farklılar ... Artık Kendilerini Unutuyorlar Sigara , İçki ... Başka Alemdeler ... Lütfen Arkadaşlar Gençlerimize Sahip Çıkalım Onları Kötüye Değil İyiye Yöneltelim ... Yoksa 2025 Yılının Ne Bir İnsanı Kalacak Nede Hayvanı ... Herkezin Elinde Kötü Kötü Şeyler Bırakın Be Kardeşim Nedir Bu ... Kendi Sağlığınızla Oynamayın ..!!!! Gençlere Kötü Örnek Olmayın ... alıntıdır ww.uydulife.tv
La İlahe İllallah kalbimizi karartma. La İlahe İllallah rızkımızı daraltma. La İlahe İllallah bizi imansız bırakma. La İlahe İllallah kabirde bizi bunaltma. La İlahe İllallah kendi kapından başka kapı aratma. La İlahe İllallah kendine kul habibine ümmet olmaktan bizi biran bile ayırma. La İlahe İllallah hesapsız sabır ver. La İlahe İllallah azapsız kabir ver bizlere Allah'ım… AMİN AMİN AMİN ASALET BOYDA DEĞİL, SOYDA OLMALI İNCELİK BELDE DEĞİL, DİLDE OLMALI DOĞRULUK SÖZDE DEĞİL, ÖZDE OLMALI GÜZELLİK YÜZDE DEĞİL, YÜREKTE OLMALI.. |
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|