22.08.14, 22:19 | #1 |
Dizüstü Bilgisayar Neden Açılmaz?
Bilgisayar Teknolojik cihazlar hakkında bolca fikriniz bulunmuyorsa yaşıyor olduğunuz en küçük problem sizi büyük problemler içerisine girmeye neden olabilmektedir. Birinci öğrenmeniz lüzumlu olan dizüstünüzün açılmadığı vakit çabucak endişe etmeyip olası sebepleri incelemek olsun. Dizüstü bilgisayar neden açılmaz? Dizüstü bilgisayarınızı açmaya çabaladığınızda herhangi bir farklılik olmuyorsa bunun olası sebepleri şunlardır. Evvelce ceyran problemi bulunup bulunmadığını denetlemeniz lüzumludur. Laptobunuzu şarj ettiğiniz fişin problemsuz iş yaptığını, prizde 1 problem olmadığını denetim edip emin olduktan sonra laptobunuzun pilsını denetleyin. Genellikle bu 2 problem laptobun açılmama sebeplerinin başlagıcında gelir. Bunun haricinde mainboard problemleri, ram bozulması, cpu bozulması benzeri dertler da bilgisayarınızın açılmamasına sebep olabilmektedir. Driver problemleri tekrar laptobunuzun açılmasını müşkülleyen hatalardandır. Bu meselelerla siz başa çıkamayabilirsiniz. Bu sebepten profesyonel şahıslardan yardım almanız gerekebilir. Dizüstü bilgisayarınızı 1 bilgisayar tamircisine veya garantisi mevcutsa üretici şirketin yetkili servisine teslim etmek için yola koyularak bakım ve tamirat olmasını sağlayabilirsiniz. Tarafından Aslan Akali :: 27 Haziran 2014 · teknove.com ww.uydulife.tv
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|