29.03.10, 19:36 | #1 |
Duamız...
Duamız... Ey Rabbimiz,bizleri hak yoluna ulastirdiktan sonra, istikametten ayirma. Kalplerimizi rizandan kaydirma. Bize tarafindan bir rahmet ihsan et. Kalbimizi dininde sabit tut. Sen cok aciyan ve ihsan edensin. Allahim, Senden sevgini,sevdiklerinin sevgisini nasip et. Amin Bir çiçeğin ağlatan duası Beni bir mü'min kulun gördü,Yanımdan geçiyordu, beni fark etti Durdu geri döndü, geldi yüzüme uzun uzun baktı, önce gözleriyle, sonra elleriyle okşadı kokladı, kokladı Bir öpücük kondurdu yanaklarıma ayrılmadan ne güzel yaratmış!" dedi sessizce iste o an, niçin var oldugumu anladım. Melekler sardı etrafimızı ansızın, imrenerek seyrettiler olup biteni Görmedigi Rabbine görmüş gibi inanan bir insanın yüceliğini gördüler Ve herseyi en ince ayrıntısıyla kaydettiler cekilen resimlerde ben de vardim. Ey dualara cevap veren Rabbim, ben cansız bir tohumdum Dualarımı kabul ettin, güzel bir çiçek oldum Senin kudretinle canlandım, Senin san'atınla süslendim, senin lütfunla güldüm. Simdi bir duam daha kaldi mahşere sakladığım . Beni gören gözleri ateşte yakma, Ya RABBİ!!! ww.uydulife.tv
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|